Φ Laura Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Ben unuttum değil bayram bir ramazan geldi geçti... Geçmiş bayramınız kutlu,bundan sonra geçen beraberliklerimiz mutlu ve Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar gibi günler geçirmek dileğimle.... Saygılar....... tesekkür ederim bende sizin gecmis bayraminiz kutlarim cok incesiniz Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Hoşgeldin Laura,bu da ilk yeni gelenlerin bölümüne mesajımdır Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 kim geldi ...hoş geldi ozaman .... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Bilmem ben biri gelmiştir diye bakıyım dedim,ilk te Laura yı gördüm yapıştırdım cevabı ama Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hoşgeldin buyrun önden alalım Alıntı
Φ Laura Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 hosbulduk arkadaslar Alıntı
Φ b.caycuma Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 arkadaslar burdamisiniz Alıntı
Φ Laura Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hosgeldiniz neyi cözeceksiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.