Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

benim sormak istediğim soru şu:

bir şehit babası:''vatan sağolsun demeyeceğim,benim oğlum çanakkalede savaşmadı, benim oğlum anafartalarda savaşmadı, benim oğlum ne idüğü belli olmayan bir savaşın içinde'' dedi.

sizce doğru mu söyledi?

bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim?

Gönderi tarihi:

Geç bu işleri arkadaşım ne demek istediğini gayet iyi anladım.Bu vatan sizin düşüncenizdeki insanlara ihitiyacı yok.Mademki sizinde ihtiyaccınız yoq ozman çekip gitmlisniide bilin!!!.Zaten yeterince bu devletin malını bedava kullanıp yüzsüzlük yapıyosunuz.Kürt-türk kardeştir.Aksini idda eden ....... yapmasın ......gitsin

Gönderi tarihi:

Zamanında kore'de bir sürü şehit verdik sonuç olarak orası bizim vatanımız değildi ama hiçbir şehidimizin anası babası ''vatan sağosun demeyeceğim'' demedi bunlar kasıtlı olarak devletimizi yıpratmaya karanlığa sürüklemeye yönelik davtanışlardır.Her Türk genci hatta yaşlısı,anası,babası vatanı için evladınıda feda eder kendinide feda eder.Aksini iddia edenin kimliğinden şüphe ederim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.