Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili uyeler ve ayni zamanda sitenin misafirleri,

Guzel Turkiye'miz bilindigi gibi YTL'yi offical olarak kabul etti ve para kullanima girmistir. Bazi duyumlara gore, YTL'nin uzerine "Republic of Turkey" yazilacagi rivayetlerini duymus idim. Fakat az evvel, T.C.'nin web sitesine girdim ve karsima cikan .pdf dosyasinda yaziyordu. YTL'nin uzerinde yazilan Ingilizce rivayetler kesinlikle esas degildir. Buna gercekten cok sevindim. Neticede bizim paramizin uzerine kendi dilimiz disinda bir yazi yazmak hicte hic mantikli bir is degildir.

Nitekim, su an Euro dan sonra gelen en onemli para birimi olan Dolar da bile, "in God, we trust" yazmaktadir. Yani, biz Allah'a inaniyoruz yazmaktadir. Velhasil, biz bir OrtaDogu ulkesiyiz ve ulkenin populasyonun 99%'i Muslumandir. Bu bir tarafa, para gercekten bir ulkenin herseyidir. Turkce yazilmasina cok sevindim.

Baska bir problem var ki, ben sahsen her bir para biriminin uzerinde farkli bir Ataturk resminin bulunmasi pekte kulaga hos gelmiyor nedense. Kopyalamak cok cok kolay olabiliceginin gorusundeyim. Ileride umarim basimiz cok agrimaz.

Ulkemize 6 sifirsiz para hayirli ugurlu olsun! Umuyorum ki, T.C.'nin de amacladigi gibi YTL ekonomimizi duzeltecek yonde bizi ilerletir.

Ahlan wa Sahlan.

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yaziniza katiliyorum. Ancak katilmadigim yeri ise cok komik.

Dünya da Türkiye, artik iyi taninan bir ülkedir. Populasyonlar da istatistik olarak bilinmekte birlikte, % 99 müslüman denilen kesimin icindeki inanmayan veya farkli inanclara mensup Türkleri neden zorla islamlastirmak istiyorsuz hala anlasilmis degildir. . Sizce demek ki %1 oran, yabanci ülke mensuplari ya da vatandaslari :-) Türklerin ise hepsi islam öyle mi? Güldürmeyin yaaa.

Bu sizin temenninizdir.

Ülkemiz artik biliniyor ve taniniyor.

Bu anlamda su % 99 müslüman uydurmasina tüm dünyanin baska taraflariyla güldügünü de hatirlatirim. Bu gün avrupaya toplantilara gelen konusmacilar ve politikacilar dahi artik %99 u müslüman olan ülkemiz diyemiyorlar.

Buna benzer taneleri duyar duymaz, yerli yabanci gazetelerin hismina ugradiklarindan, artik söyleyemiyorlar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.