Φ öğretmen öğrenci Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 arkadaşlar merhaba benim çok acil işletme yönetimi ile ilgili hazırlanmış bir tezin özeti lazım. nerden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. enaz 3 sayfa yazmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Valla kardeş önce bana gelen tezleri bir bitireyim.. Malum tez dönemi başladı, işimiz var artık... yandık.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 arkadaşlar merhaba benim çok acil işletme yönetimi ile ilgili hazırlanmış bir tezin özeti lazım. nerden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz. enaz 3 sayfa yazmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler ŞİMDİ BİR TEZ HAZIRLIYORSAN ÖNCE OKUMAN ARAŞTIRMAN GEREKİR. HAZIRCI OLMAMAK GEREKİR. TEZ ÖZETİ AŞIRMAK DA HIRSIZLIKTIR, HABERİN OLSUN. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ öğretmen öğrenci Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ŞİMDİ BİR TEZ HAZIRLIYORSAN ÖNCE OKUMAN ARAŞTIRMAN GEREKİR. HAZIRCI OLMAMAK GEREKİR. TEZ ÖZETİ AŞIRMAK DA HIRSIZLIKTIR, HABERİN OLSUN. BOZAN SEVGİYLE KAL. arkadaşım tez hazırladığımı kim söyledi ben tez hazırlamıyorum sadece önceden hazırlanmış tezler ile ilgili bir araştırma yapmam gerekiyor. zaten kendim yazmam gerekse burdan istiycek halim yok. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 O zaman araştırmaya devam.. Alıntı
Φ öğretmen öğrenci Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 araştırmam bitti ve teslim ettim sadece sizden nerden bulabilirim diye yardım istemiştim ama siz nedense pek yardım etmek istemediniz. istanbul üniversitesinin kütüphanesinden buldum yine de teşekkürler Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 araştırmam bitti ve teslim ettim sadece sizden nerden bulabilirim diye yardım istemiştim ama siz nedense pek yardım etmek istemediniz. istanbul üniversitesinin kütüphanesinden buldum yine de teşekkürler İstanbul Üniversitesi Kütüphanesinde var oradan bakabilirsin. Biz böyle deseydik hazırcılık olacaktı. Bozan. BİT Bozan İhtiyar Teşkilatı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Bozan haklı, kendin buldun ve o senin alın terin oldu.. Böyle daha iyi oldu.. Alıntı
Φ paWn Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Acilen üniversitenin kütüphanesine gidebilrisin, ama en doğrusu hocalarından yardım istemen hırsızlık yapmayacaksın değil mi, emeğe saygı duymak lazım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.