Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

90lı yıllarda çıkardığı ilk albümü..Maalesef cdye geçemedi..O nedenle sizlere sunuyorum..2005 ağustosta da Xcarnation Grounded adlı bir albüm yapmış Amerika'da ama hala dinleyemedim onu :unsure: elinde olan varsa lütfen paylaşabilir mi ? Mavi Hüzünler ve Yalnız Nehir şarkıları favorilerim..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

BİLGİLERİN DÜZELTMESİ

1997 yılında çıkardığı 2. albümü..Maalesef cdye geçemedi..O nedenle sizlere sunuyorum..2005 ağustosta da Xcarnation Grounded adlı bir albüm yapmış Amerika'da ama hala dinleyemedim onu :unsure: Mavi Hüzünler ve Yalnız Nehir şarkıları favorilerim..1993deki ilk albümü de YOLCULUK RÜZGARA.erzu edenler hem sanatçının videolarına hem de mp3lerine sanatçının kendi sitesinden ulaşabilirler..

www.cenkeroglu.com

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.