Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 konu başlığından da görüldüğü gibi elemanımız A noktasından B noktasına gidecek. A noktasından çıkacak ama yönü Anoktasına doğru olacak yani sırtı B noktasına dönük bir şekilde bu yolu tamamlicak. bunu nasıl başarabilir? yol doğrusal daire filan değil, adam ileri doğru yürüyor. geri geri gider cevabı gelmesin kızarım bi de olay bu iki nokta dışına çıkmıyor yani A dan başlasın dünyayı dolaşsın B ye gelsin gibi cevaplar külliyen yanlıştır. kolay gelsinnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Şu cevabı da çürütelim de tam olsun: Michael Jackson gibi ileri yürür görünürken geriye kayarak.. (Break dance figürü..) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Bu da asıl cevabım.. Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 üzgünüm taurus... sorumda olayın A ve B noktaları arasında cereyan ettiğini, bu iki nokta dışına çıkmadığını belirtmiştim. o yüzden cevap yanlış... Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu soru dün "cesur civciv" filmini seyrederken aklıma geldi. ne alakaysa not: bu bir ipucu değildir Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Adam da çok şey istiyo,hem sırtı B ye dönük olucak,hem geri gitmicek,dünyayı dolaşmıcak,o zaman otursun be A da Adam bi kamyonetin arka kısmına biner.Yüzünü de A şehrine döner öyle yol alır,geri geri gitmiş olmaz bu Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 mantık doğru Leviathan istediğim cevap adamın altına bir top koyulmasıydı. böylece adam topun üstünde A yönüne adım atarken B ye ulaşacak Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 mantık doğru Leviathan istediğim cevap adamın altına bir top koyulmasıydı. böylece adam topun üstünde A yönüne adım atarken B ye ulaşacak Bende soruda adam yürüyo dediği için bi tereddütüm vardı,neyse en azından mantığı bulduk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.