Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

konu başlığından da görüldüğü gibi elemanımız A noktasından B noktasına gidecek. A noktasından çıkacak ama yönü Anoktasına doğru olacak yani sırtı B noktasına dönük bir şekilde bu yolu tamamlicak. bunu nasıl başarabilir? yol doğrusal daire filan değil, adam ileri doğru yürüyor. geri geri gider cevabı gelmesin kızarım :D bi de olay bu iki nokta dışına çıkmıyor yani A dan başlasın dünyayı dolaşsın B ye gelsin gibi cevaplar külliyen yanlıştır. :stuart: kolay gelsinnn B)

Gönderi tarihi:

Şu cevabı da çürütelim de tam olsun:

Michael Jackson gibi ileri yürür görünürken geriye kayarak..:w00t::D

(Break dance figürü..)

Gönderi tarihi:

Bu da asıl cevabım..

srcm7.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

üzgünüm taurus... sorumda olayın A ve B noktaları arasında cereyan ettiğini, bu iki nokta dışına çıkmadığını belirtmiştim. o yüzden cevap yanlış...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bu soru dün "cesur civciv" filmini seyrederken aklıma geldi. ne alakaysa <_< not: bu bir ipucu değildir :P:D

Gönderi tarihi:

Adam da çok şey istiyo,hem sırtı B ye dönük olucak,hem geri gitmicek,dünyayı dolaşmıcak,o zaman otursun be A da :angry::P:D Adam bi kamyonetin arka kısmına biner.Yüzünü de A şehrine döner öyle yol alır,geri geri gitmiş olmaz bu

Gönderi tarihi:
  • Yazar

mantık doğru Leviathan istediğim cevap adamın altına bir top koyulmasıydı. böylece adam topun üstünde A yönüne adım atarken B ye ulaşacak

Gönderi tarihi:

mantık doğru Leviathan istediğim cevap adamın altına bir top koyulmasıydı. böylece adam topun üstünde A yönüne adım atarken B ye ulaşacak

Bende soruda adam yürüyo dediği için bi tereddütüm vardı,neyse en azından mantığı bulduk :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.