Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:clover: Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada.

Evet dostlarım (ayşeyi severdim gitti) bir zamanlar Ayşeyi sevmiştim. Ne olduğunu sormayın.

Ben kırkına merdiven dayamış vede o merdivene tırmanan heyhatım. Tesadüf can sıkıntısından girdim aranıza çokda memmun oldum. Sizler kıpır kıpır tertemiz genç insanlarsınız. Ne güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Devam edin. Ha bi de acemi olmuşum sevindim.

Evet Sesizliğin kızı, yazındaki bir harften veya noktadan yada bilemediğim ve göremediğim bir nedenden size yakınlık hissettim veya bana öyle geldi. Yine de bana katlandığın için sağol. Unutma sessizliğinde sesi vardır?

Sen.. Kara (Siyah x) adam sitenin orta direği oyun kurucusu sen olmassan millet susacak heralde, senide üzdüm bir gün karşılaşırız umarım.

Ve de Gece Yağmuru her ne kadar üzsende olmassan olmuyor inan.

Sizler bir adres verebilirseniz bu günlerin anısına hediye göndermek isterim. Tabii kara adam hediyen senin olsun diyebilirsin. :)

Diğer tüm katılan arkadaşlarım sizleri kimi zaman kızdırdım saçmaladım. Sizlerde sğolun. Ben Kapadokyadayım yolunuz düşerse beklerim her zaman hoşçakalın e postam

[email protected]

Gönderi tarihi:

:clover: Gülüm; ipucu olarak bir harf diyorsun da, kolay şey ise verdim gitti hadi. Ama kimbilir o şimdi belki Semada belki Deryada belki de Sahrada.

Evet dostlarım (ayşeyi severdim gitti) bir zamanlar Ayşeyi sevmiştim. Ne olduğunu sormayın.

Ben kırkına merdiven dayamış vede o merdivene tırmanan heyhatım. Tesadüf can sıkıntısından girdim aranıza çokda memmun oldum. Sizler kıpır kıpır tertemiz genç insanlarsınız. Ne güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Devam edin. Ha bi de acemi olmuşum sevindim.

Evet Sesizliğin kızı, yazındaki bir harften veya noktadan yada bilemediğim ve göremediğim bir nedenden size yakınlık hissettim veya bana öyle geldi. Yine de bana katlandığın için sağol. Unutma sessizliğinde sesi vardır?

Sen.. Kara (Siyah x) adam sitenin orta direği oyun kurucusu sen olmassan millet susacak heralde, senide üzdüm bir gün karşılaşırız umarım.

Sizler bir adres verebilirseniz bu günlerin anısına hediye göndermek isterim. Tabii kara adam hediyen senin olsun diyebilirsin. :)

Diğer tüm katılan arkadaşlarım sizleri kimi zaman kızdırdım saçmaladım. Sizlerde sğolun. Ben Kapadokyadayım yolunuz düşerse beklerim her zaman hoşçakalın e postam

[email protected]

teşekkür ederim her zaman bu ortamda aramızda bulunabilirsin sende çok iyisin

bu arada bir yeremi gidiyosunuz?

evet sessizliğinde bir sesi vardır

Gönderi tarihi:
  • Yazar

teşekkür ederim her zaman bu ortamda aramızda bulunabilirsin sende çok iyisin

bu arada bir yeremi gidiyosunuz?

evet sessizliğinde bir sesi vardır

Burdayım arasıra GK yazarım. Tabi sizleride okuyacağım fırsat buldukça. :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Heyhat tşk ederim.. :)

Bu kadar olumsuz düşüncelere kapılacak bişey yok lütfen :) Hayatta tesadüf diye birşey yoktur...Buraya geldin ve paylaşımlarda bulundun..Devamınıda getirmelisin bence..Sonuçta burası bi forum...Herşeyin olduğu bi paylaşım forumu...

Ayşe için üzüldüm gerçekten...Allah daha büyük acılar nasip etmesin.. :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sevgili Heyhat tşk ederim.. :)

Bu kadar olumsuz düşüncelere kapılacak bişey yok lütfen :) Hayatta tesadüf diye birşey yoktur...Buraya geldin ve paylaşımlarda bulundun..Devamınıda getirmelisin bence..Sonuçta burası bi forum...Herşeyin olduğu bi paylaşım forumu...

Ayşe için üzüldüm gerçekten...Allah daha büyük acılar nasip etmesin.. :clover:

olumsuz düşüncelere kapılmadım ne bilim uygun olamayacağı düşüncesiyle yazdım. Sizlere yetişmek mümkün değil ne güzel. hani koşuşturma sahneleri olurya kafamda öyle tasarlıyorum sizleri güzel vakitler geçirdim inanın bir hafta ayrı kaldım dayanamadım her yere götüreyim diye bilgisyar aldım. sabah çabuk olsun diye beklediğim oldu. gülmeyin sizler bu heyecanı çok yaşıyorsunuz benim heyecanımı anlayın

Gönderi tarihi:

Estağfurullah..Sizi çok iyi anlıyorum..Forumlarla ilk tanıştığım zamanlarda bende öyleydim..İnsan hem merak ediyor hemde özlüyor... Kendi adıma asla sanal alem diye düşünmedim dediğiniz gibi bazı sahneler insanın kafasında canlanabiliyor..Kalıcı dostluk ve arkadaşlıklar kurabilemek dileğiyle... :clover: Bu arada Kapadokya çok güseldir yaaaa ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

İçinde bulunduğumdan inan ben içesine bir gezmedim 7 yıldır burdayım nedense böle oluyor. Bendemi böyle bilmem Gezeriz bir gün umarım.

Gönderi tarihi:

[email protected]

Sevgili arkadaşım;

Seninle hiç diyaloğumuz olmadı ama yazında hüzün kokuyor.Derdin çaresiz değilse bir an önce derman,çaresizse sabır diliyorum senin için..Beni de arkadaşın kabul et lütfen..

Saygılar,Sevgiler..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sevgili arkadaşım;

Seninle hiç diyaloğumuz olmadı ama yazında hüzün kokuyor.Derdin çaresiz değilse bir an önce derman,çaresizse sabır diliyorum senin için..Beni de arkadaşın kabul et lütfen..

Saygılar,Sevgiler..

kabul ettim gitti...

Gönderi tarihi:

abi nereye gidiyosun alıştık sana hiçbiryere bırakmayız. Beni hiçbirzaman üzmedin ki sen abicim seni tanıdıkça inan dahada sevdim gitmeni kabul etmiyorum hergün yeni konularını yorumlarını bekliyorum

Gönderi tarihi:
  • Yazar

abi nereye gidiyosun alıştık sana hiçbiryere bırakmayız. Beni hiçbirzaman üzmedin ki sen abicim seni tanıdıkça inan dahada sevdim gitmeni kabul etmiyorum hergün yeni konularını yorumlarını bekliyorum

Adı kara yüreği beyaz adam, buralardayım GK da olurum zaman zaman, her zaman bir alo deyin yeter her konuda. Elimden geldiğince gücümün yettiğince yanınızdayım. İnanın ilk sizinle çetleştim. her site bölemi bilmem. Ara sıra uğrarım sizin mekanada İnşallah

Soracaktım unuttum sorduğum sorudaki cevabı gördünüz bir oyun yok bakın basitti.

Gönderi tarihi:

Adı kara yüreği beyaz adam, buralardayım GK da olurum zaman zaman, her zaman bir alo deyin yeter her konuda. Elimden geldiğince gücümün yettiğince yanınızdayım. İnanın ilk sizinle çetleştim. her site bölemi bilmem. Ara sıra uğrarım sizin mekanada İnşallah

Soracaktım unuttum sorduğum sorudaki cevabı gördünüz bir oyun yok bakın basitti.

herzaman bekleriz abi güncel konulardada takip ederiz seni canın nezaman isterse burdayız biz abi

Gönderi tarihi:
  • Yazar

herzaman bekleriz abi güncel konulardada takip ederiz seni canın nezaman isterse burdayız biz abi

hepiniz kendinize iyi bakın

Gönderi tarihi:

hepiniz kendinize iyi bakın

sende kendine iyi bak görüşmek üzere :clover:

Gönderi tarihi:

kabul ettim gitti...

:thumbsup::clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:thumbsup::clover:

sloganımız' gel sende katıl bize olsun' :) mutlo ol.

Gönderi tarihi:

gidersen güle güle kalıyorsan otur şöyle....

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.