Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 akp nin icraatları görmek isteyenlere... akp nin ekonomideki hataları tıklayın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Hayır!!!Bu hale getirmeyin lütfen.Başbakanın savunuculuğuna soyunmak istemiyorum.Sadece kendi görüşümü dile getiriyorum,bence başbakan ve genel olarak kabinesi başarılıdır..[/size] Saygılar.. sayın taurusmutis bu hale getirmeyin demişsiniz ama fikrinizide beyan etmişsiniz.tabiki başınızı kuma gömmüş olduğunuz için size öyle gelmiş olabilir bencede. umarım bu fikrinizi destekleyecek akp hükümetinin başarılı bulduğunuz politikalarından bahsedersiniz bizlere burda yada uygun bulduğunuz bir başlıkta. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 sevgili çınarcım bu bahsettiğin durumlar sadece şimdiki başbakanımıza ait durumlar değilki bu güne kadar bizi yönetenlerin hangisinden bir hayır gördükki böyle gelmiş böyle gidiyo demekki o koltuğa uturuldumu böyle davranmak gerekiyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 siyahx çınara sormuşsun ama bende fikrimi yazmak isterim. biz bugünümüzden sorumluyuz böyle geldi böyle giderdeme lüksüne sahip değiliz ki frozenin de dediği gibi bugüne kadar gelmiş en kötü hükümettir bana göre. kusura bakmayın ama gerçekten bu kadar vurdumduymaz olamayız. selamlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 sayın taurusmutis bu hale getirmeyin demişsiniz ama fikrinizide beyan etmişsiniz.tabiki başınızı kuma gömmüş olduğunuz için size öyle gelmiş olabilir bencede. umarım bu fikrinizi destekleyecek akp hükümetinin başarılı bulduğunuz politikalarından bahsedersiniz bizlere burda yada uygun bulduğunuz bir başlıkta.[/size] Ne yapmamı bekliyorsunuz,siyasi bir partiyi savunmamı mı?Bu olmayacak üzgünüm.. 1 oy hakkım var ve zamanı geldiğinde kendi özgür irademle oyumu kullanacağım.Siz de seçme hakkınızı kullanarak alternatif olarak gördüğünüz partiyi iktidara taşımaya çalışabilirsiniz sanırım.. Bu arada Siyahx'e de katılıyorum.. Saygı ve sevgilerimle.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 valla asayiş ve emniyet, artık sokakta insanların yürüyemiyeceği kadar bozulmuşsa. Devletin her kurumunda her gün başka bir yolsuzluk, adam kayırma icraatı gün yüzüne çıkıyorsa. Terör yine ülkenin başına ciddi şekilde bela olduysa. Dış Politikada izlenen pasif diplomasinin neticesinde. Cumhuriyet tarihinde en kötü diplomatik saldırıya maruz kaldıysak. Kıbrıs konusunda 40 yılın kazanımlarını iki günde kaybettiysek. İşsizlik arttıysa Cari açık cumhuriyet tarihi rekoru kırdıysa Devletin bütün organları birbirleriyle kavgalı hale geldiyse. Bazı arkadaşlar Erdoğan ve kabinesini hangi konuda başarılı buluyor gerçekten merak ediyorum. Başarı kıstasınız ne ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Ne yapmamı bekliyorsunuz,siyasi bir partiyi savunmamı mı?Bu olmayacak üzgünüm.. 1 oy hakkım var ve zamanı geldiğinde kendi özgür irademle oyumu kullanacağım.Siz de seçme hakkınızı kullanarak alternatif olarak gördüğünüz partiyi iktidara taşımaya çalışabilirsiniz sanırım.. Bu arada Siyahx'e de katılıyorum.. Saygı ve sevgilerimle.. tabiki bir şey yapmanızı beklemiyorum,savunup savunmamak size kalmış. bizler neleri başaramadıklarını biliyoruzda,neleri başardıklarını doğrusu merak ettik... hepimiz oylarımızı özgür irademizle kullanacağız,umarım memleketimiz için en hayırlısı olur. ve yine umarım bugünkü hükümetten daha cesaretli, milletinin menfaatlerini önde tutan,saygın bir politika yürütüp ABD ve AB nin oyuncağı olmaktan kurtaracak bir hükümet görürüz iktidarda... bu arada ne size nede siyahx'e nede bugünkü hükümeti savunanlara katılmıyorum... saygılar.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar bugüne kadar iktidara gelen bütün partilerin icraatları ortada bizler tam olarak hatırlayamazsakta büyüklerimizin ekmek için,yağ için vs.. kuyruklarda beklediği günleri hatırlayalım,bu vatanın evlatlarının birbirlerinin kanlarını döktüğünü hatırlayalım. Eğer sizler ileride yapılacak seçimlerde dikkatli davranır da ülkeyi, geçirdiğimiz karanlık durumlara getirmeyecekleri seçerseniz, Türkiye daima iyiye, güzele ve ileriye hızla gidecektir Ama şunuda asla unutmamak gerekirki sayın başbakanımız halkın büyük çoğunluğunun oyuyla iktidara gelmiştir ona ve onun yaptığı icraatlara saygı duymasanızda ona oy veren milyonlarca vatandaşa saygı duyun lütfen Saygılar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 sevgili siyahx geçmişi biliyoruz ben tüp kuyruklarını hatırlayacak yaştayım eee şimdi ne yapalım o günleri düşünüp en azından kuyruğa girmiyoruz vatanı pazarlasınlar aman bize ne mi diyelim. kusura bakmayın taurusmutise de size de katılmıyorum bazı meseleleri siz umursamayabilirsiniz ama biz umursuyoruz ve rahatsızlıklarımızı dile getiriyoruz... kötünün iyisi demek bize göre değil iyinin iyisini düşlüyoruz. evet hepimizin bir oy hakkı var ve ben o oyu ülkemi pazarlayanlara vermeyeceğim çocuklarımın geleceğini ipotek altına aldırmayacağım. ayrıca siyahx halkın büyük çoğunluğunun oyu dediğin %21 dir. tuzu kuru olanlar kuyrukta beklemediklerine sevinsinler. ben akp yi başarısız bulduğum gibi aynı zamanda gaflet delalet ve hatta hiyanet içinde buluyorum. Gazi Mustafa Kemal ne kadar büyük bir önder olduğunu bize bugün de göstermiştir. ki bugünleri yani bütün tersanelere girildiğini ülke yönetiminde bulunanların nasıl zarar verebildiğini bize gösterdiği için yine kendisine minnettarım. Allah ondan razı olsun ve bu vatanı pazarlamacılardan korusun. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Sevgili arkadaşlar bugüne kadar iktidara gelen bütün partilerin icraatları ortada bizler tam olarak hatırlayamazsakta büyüklerimizin ekmek için,yağ için vs.. kuyruklarda beklediği günleri hatırlayalım,bu vatanın evlatlarının birbirlerinin kanlarını döktüğünü hatırlayalım. Eğer sizler ileride yapılacak seçimlerde dikkatli davranır da ülkeyi, geçirdiğimiz karanlık durumlara getirmeyecekleri seçerseniz, Türkiye daima iyiye, güzele ve ileriye hızla gidecektir Ama şunuda asla unutmamak gerekirki sayın başbakanımız halkın büyük çoğunluğunun oyuyla iktidara gelmiştir ona ve onun yaptığı icraatlara saygı duymasanızda ona oy veren milyonlarca vatandaşa saygı duyun lütfen Saygılar.. arkadaşım siyasi bir parti iktidardaysa icraatları saygı vs ile değil. ülkenin ne halde olduğu, ekonomi göstergeleri, sosyal göstergelerle anlaşılır. Kaldı ki bir hükümet. Koltuğu devraldığı bir önceki hükümetin bıraktığı Türkiyeyi, net ve açık olarak 4 yılda daha geri götürdüyse burada saygı duyun vs boştur. Rakamlar ortadadır. Ay aydın hesap bellidir. Artı iktidarlar ne kadar oy aldıklarıyla değil. Ne yapıp ne yapmadıklarıyla değerlendirilir. Ona bakarsan Almanyada Adolf Hitlerde seçimle iktidara gelmiştir. Anlatabildim mi. Kimse kimseye neden iktidardaki partiyi savunuyorsun vs diyemez. Bu eleştirmek kadar haktır. Ancak nasılki biz eleştirirken neyi eleştirdiğimizi ve neden eleştirdiğimizi açık açık yazıyorsak. ki bak ben listelemişim. Bir memleketin en önemli ve hayati konularında ülkenin ne halde olduğunu. Sende ya diyebilirsinki, yok kardeşim. ekonomi olsun, asayiş olsun, dış politika olsun, terör olsun, devlet organları arasında huzur olsun. Bir öncekine göre daha iyiydir. İşsizlik 2002 de şu kadardır şimdi bu kadardır. cari açık eskiden şöyleydi şimdi böyle. yani kısacası memlekette işler 2002 ye göre daha iyi. eyvallah. Ancak 2002 ye oranla baktığımızda 4 yılda işler dahada geri gittiyse, asayiş, terör, dış politika, cari açık gibi konularda artık işler alarm verir hale geldiyse. Burada neyin savunulduğunu sorarlar insana Cumhuriyet rejimi ve parlamenterizm. Halkın seçimde oy verdiği partiye bir dahaki seçime kadar ne yaparsa yapsın eyvallah diyeceği bir rejim değildir. Cumhuriyet ve parlamenterizm, halkın seçtiği iktidarları denetlemesinin, yanlış gördüğünde uyarmasının ve etkin bulmadığında meclisteki temsilcileri aracılığıyla düşürmesini ön gören bir rejimdir. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 arkadaşım siyasi bir parti iktidardaysa icraatları saygı vs ile değil. ülkenin ne halde olduğu, ekonomi göstergeleri, sosyal göstergelerle anlaşılır. Kaldı ki bir hükümet. Koltuğu devraldığı bir önceki hükümetin bıraktığı Türkiyeyi, net ve açık olarak 4 yılda daha geri götürdüyse burada saygı duyun vs boştur. Rakamlar ortadadır. Ay aydın hesap bellidir. Artı iktidarlar ne kadar oy aldıklarıyla değil. Ne yapıp ne yapmadıklarıyla değerlendirilir. Ona bakarsan Almanyada Adolf Hitlerde seçimle iktidara gelmiştir. Anlatabildim mi. Kimse kimseye neden iktidardaki partiyi savunuyorsun vs diyemez. Bu eleştirmek kadar haktır. Ancak nasılki biz eleştirirken neyi eleştirdiğimizi ve neden eleştirdiğimizi açık açık yazıyorsak. ki bak ben listelemişim. Bir memleketin en önemli ve hayati konularında ülkenin ne halde olduğunu. Sende ya diyebilirsinki, yok kardeşim. ekonomi olsun, asayiş olsun, dış politika olsun, terör olsun, devlet organları arasında huzur olsun. Bir öncekine göre daha iyiydir. İşsizlik 2002 de şu kadardır şimdi bu kadardır. cari açık eskiden şöyleydi şimdi böyle. yani kısacası memlekette işler 2002 ye göre daha iyi. eyvallah. Ancak 2002 ye oranla baktığımızda 4 yılda işler dahada geri gittiyse, asayiş, terör, dış politika, cari açık gibi konularda artık işler alarm verir hale geldiyse. Burada neyin savunulduğunu sorarlar insana Cumhuriyet rejimi ve parlamenterizm. Halkın seçimde oy verdiği partiye bir dahaki seçime kadar ne yaparsa yapsın eyvallah diyeceği bir rejim değildir. Cumhuriyet ve parlamenterizm, halkın seçtiği iktidarları denetlemesinin, yanlış gördüğünde uyarmasının ve etkin bulmadığında meclisteki temsilcileri aracılığıyla düşürmesini ön gören bir rejimdir. sayın cyrano arkadaşım son 4 yılda işler dahada kötüye gitti diyosun ama bide şu açıdan bakarsak özellikle son bir yılda konut ve araç alımı inanılmaz tavan yaptı ha şöylede diyebilirsin herkes yastık altındaki paralarını çıkardı ama öyle bile olsa demekki ekonomiye bir güven sözkonusu değilmi ama? Tabiki halk oy verdiği partiye işler çok kötü gittiği takdirde eyvallah demiyecek ama ortada öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum tabiki bu benim şahsi fikrim ve her türlü fikire saygı duyuyorum ama akp hükümetini düşürülecek kadar yanlışlıklar içinde olan bir parti olarak görmüyorum. Saygılar. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sayın cyrano arkadaşım son 4 yılda işler dahada kötüye gitti diyosun ama bide şu açıdan bakarsak özellikle son bir yılda konut ve araç alımı inanılmaz tavan yaptı ha şöylede diyebilirsin herkes yastık altındaki paralarını çıkardı ama öyle bile olsa demekki ekonomiye bir güven sözkonusu değilmi ama? Tabiki halk oy verdiği partiye işler çok kötü gittiği takdirde eyvallah demiyecek ama ortada öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum tabiki bu benim şahsi fikrim ve her türlü fikire saygı duyuyorum ama akp hükümetini düşürülecek kadar yanlışlıklar içinde olan bir parti olarak görmüyorum. Saygılar. arkadaşım, iyi güzelde ekonomi gündemiyle ilgili tespit yapmak için insan en azından ekonominin bir iki temel yasasını bilmeli. Eğer konut en yüksek prim yapan yatırım aracı haline geldiyse. Ekonomi kötüye gidiyor demektir. Gayrimenkul ve rantın en gözde yatırım aracı olduğu piyasalar güvensiz, kaygan zeminli ve yatırımcıların düşük ama garantili gelir getiren yatırımları seçtiği piyasalardır. Ayrıca otomobil piyasası tavan falan yapmamış aksine ÖTV ile beraber büyük bir krize girmiştir. TOFAŞ bu krizi hala atlatamamıştır. İşlerin çok kötüye gitmediğini söylüyorsun ama bak tabloyu daha önce listeledim. Terör,asayiş, işsizlik, devlet uyumu, dış politika, cari açık, dış ticaret açığı. Bunlar bir memleketin hayati önem taşıyan konularıdır. Bunlar artık alarm verirken daha ne kadar kötüye gitmesini bekliyorsun. Alıntı
Φ jerikko Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Sitemizde ulusalcı hareketin lideri olan Orgeneral Mehmet Yaşar Büyükanıt’ı konu etmiştik. Bunun üzerine, gayretli bir akademisyen ülküdaşımız, Paşamızın soy kütüğünü merak etmiş ve araştırmış. Uzun sürdüğünü ifade ettiği araştırması sonunda ulaştığı çok ilginç bilgileri bizimle paylaşmak için sitemize maille göndermiş. Bizler de Büyükanıt Paşa ile ilgili bu çarpıcı bilgileri sizlerle paylaşmayı bir sorumluluk olarak gördük. Bize bu bilgileri gönderen ve ismini dahi bilmediğimiz bu ülküdaşımıza en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz. "Tanrı senin gibi yürekli ve gayretli yiğitleri davamızdan eksik etmesin ve korusun!" … Sabetaylar, halkımızın bildiği üzere aslen Yahudi asıllı oldukları halde, içinde bulundukları toplumda menfaatlerini korumak ve devletin etkili makamlarına yükselmek için, inançlarını, soylarını, ibadetlerini ve birlikteliklerini gizli olarak sürdüren 300 yıllık bir Yahudi tarikatının mensuplarıdır. Sabetay kökenden gelen ve bu inançlarını koruyan aileler, çocuklarına iki ayrı isim koyarlar. Bu isimler seçilirken, verilen ismin birisiyle çocuğun toplum içinde gizlenebilmesine, verilen diğer isimle de Musevi inanca bağlılığın çocuğa hatırlatılmasına dikkat edilir. Birinci isim Türk- Müslüman isimlerinden seçilir. İkinci isim ise, Musevi inancına uygun, ancak dikkat çekmeyecek şekilde Türkçeleştirilmiş isimler arasından konulur. Sabetay tarikatının kurucusu olan Sabetay Sevi, bundan yaklaşık 300 yıl önce Osmanlı sarayınca öldürülme korkusu sebebiyle göstermelik olarak Müslümanlığı tercih etmiş ve 'Mehmet' ismini almıştır. Daha sonra bu davranışı, tarikat mensupları tarafından uyulması gereken bir kural olarak kabul edilmiştir. Bu yüzden Sabetaylar arasında, birinci isim olarak, Sabetay Sevi’ye izafeten Mehmet isminin konulması çok yaygındır. Orgeneral Mehmet Yaşar Büyükanıt’ın babasıolan Mehmet Sırrı Büyükanıt, Sabetay geleneklerine uygun olarak oğluna, ilk isim olarak Mehmet ismini koymuştur. Üstelik Orgeneral Mehmet Yaşar Büyükanıt’ın dedesinin ismi de Mehmet Kamil Büyükanıt’tır. Baba Mehmet Sırrı Büyükanıt, diğer oğluna da ilk isim olarak Mehmet ismini koymuştur: Mehmet Erkan Büyükanıt!. Büyükanıt Ailesi'nde Üç nesilde ve her iki kardeşte ‘Mehmet’ ilk isimdir. Büyükanıtlar, Sabetaylığa bağlı ve inanç kimliğini yitirmemiş aileler arasındadır. Sabetay tarikatının isim koyma usullerinden birisi de, ‘anne veya babasının soyadı’nın, çocuğa ikinci isim olarak verilmesidir.' Yani, anne veya babanın soyadı çocuğun ikinci ismi olur. Büyükanıt Ailesi’nde de bu usule uyulmuştur: Anne Fikriye Eryaşar’ın soyadı, oğul Mehmet Yaşar Büyükanıt’a, ikinci isim olarak verilmiştir. Bu geleneği Büyükanıt Paşa, kendi kızına isim koyarken de ihmal etmemiştir. Eşinin soyadı olan ‘Bengü’yü kızına ikinci isim olarak vermiştir: Fikriye Bengü Büyükanıt. Sabetayların birbiri ile evlenmelerine dair tarikat kurallarına uygun şekilde, Mehmet Yaşar Büyükanıt Paşa, kızını rastgele birisiyle değil, tescilli bir yahudi dönmesiyle evlendirmiştir: Ercan Caymaz. Ercan Caymaz’ın annesi Sevim Caymaz’ın (Sabetaylar tarafından kızlara isim konarken, yine Sabetay Sevi’nin anısına, ‘Sevi, Sevgi, Sevim, Sevin’ isimleri tercih edilir.) Dedesi Yahudi MERKADO, Nenesi Yahudi bir kız olan ESTER’dir. Mehmet Yaşar Büyükanıt’ın dünürünün annesi SARA ÖZCANDAN’ın Yahudi olduğu açık bir şekilde İstanbul Beşiktaş Ortaköy mah. nüfusunda 27304954150 TC kimlik nosu ile kayıtlıdır. Ancak yahudi olduğunun izini kaybettirmek için nüfusunu İstanbul Üsküdar Tabaklar Mahallesine 31504865642 TC nosu ile aldırmıştır. Nüfus kütüğü değişikliği ile izini kaybettirmeye çalışırken Sara olan ismini Melahat; Yahudi olan dinini de İslama çevirtmiştir. Nüfus kütüğünü değiştirmek ile kalmamış İstanbul Üsküdar Tabaklar nüfusundaki 1.cilt 34. sayfayı yırttırarak geride aklınca delil bırakmamaya çalışmıştır. Damat Ercan Caymaz’ın ağabeyi Erhan Caymaz da, Sabetayların okulu olan Şişli Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi 1985 mezunudur. Yahudi dönmesi Sabetay Mehmet Yaşar Büyükanıt’ın yakın akrabalarına bir göz atalım: Annesinin Babası: Mehmet Yaşar Babasının Babası: Mehmet Kamil Babası: Mehmet Sırrı Üvey Abisi: Mehmet Kamil Üvey Kardeşi: Mehmet Erkan Dayısı: Mehmet Bahaettin Dünürü: Mehmet Selim (aslen Yunanistan’a yerleşen İspanya Yahudilerinden Salamon-Süleyman’ın oğlu) Sabetay Mehmet Yaşar Büyükanıt’ın annesi Fikriye Hanım, Ürdün’ün güneyinde, İsrail sınırında bulunan MAAN şehrinde doğmuştur. İsrailliler, Maan’ın kendi toprakları olduğunu iddia etmektedirler. Bir de Büyükanıt Paşa’nın akrabalarına ait ve Sabetayların sıkça kullandığı soyadlara bakalım: Büyükanıt Sütemen Ercimen Hürman Talaman Yanç Bengü Eryaşar Yukarıda ismi geçen kişilerin TC kimlik numaraları: Kendisi: MEHMET YAŞAR BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: 26021184734 Babası: MEHMET SIRRI BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: 35353699878 ve TC kimlik numarası: 26027184516 Soy ağacının izini kaybettirmek için kütük değiştirmiş. Kütük, Kocaeli’nden yanı başındaki İstanbul’a aldırılmış. Annesi: FİKRİYE BÜYÜKANIT (ERYAŞAR) TC kimlik numarası: 35338700346 ve TC kimlik numarası: 34099741254 Annesinin Babası: MEHMET YAŞAR ERYAŞAR TC kimlik numarası: 34105741094 Babasının Babası: MEHMET KAMİL BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: Kütükte kaydı gizlenmiş Üvey Ağabeyi : (Babası: Mehmet Sırrı – Annesi: Hatice Şevket) MEHMET KAMİL BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: 35341700272 Üvey Kardeşi: (Babası: Mehmet Sırrı – Annesi: Emine Sühendan) MEHMET ERKAN BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: 45955331588 ve TC kimlik numarası: 35323700856 Eşi: BİLGE FİLİZ BÜYÜKANIT Kızlık soyadı: Bengü, TC kimlik numarası: 35314701138 Kızı: FİKRİYE BENGÜ BÜYÜKANIT TC kimlik numarası: 39466547712 Dayısı: MEHMET BAHAETTİN ERYAŞAR TC kimlik numarası: 34090741536 Dünürleri: MEHMET SELİM CAYMAZ TC kimlik numarası: 39481547292 SEVİM CAYMAZ TC kimlik numarası: 39478547366 Damadı: ERCAN CAYMAZ TC kimlik numarası: 39472547584 Dünürün Annesi: MELAHAT ÖZCANDAN (ASIL İSMİ: SARA ÖZCANDAN) TC kimlik numarası: 31504865642, Asıl TC kimlik numarası ise: 27304954150 MERKADE-ESTER KIZI 1321 (RUMİ) YILI İSTANBUL DOĞUMLU. http://www.ulusalihanet.com/view_news.php?id=88 adresinden alınmıştır Alıntı
Φ goyathlay Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2010 selamlar arkadaslar.sasırıyorum,dogrusu...cemal madanoglu benim dedemin kuzenidir.biz esme usaklıyız.kokenimiz yoruktur.yahudiler ne zaman gocebe olup bize katılmıs anlamadım.soyumuzda yahudilik yunanlık arap ve ermenilik vs yoktur.yerlesik hayata osmanlının son doneminde gecirilmisiz.has turk oglu turkuz.dedemin kuzeni olan cemal madanoglu dedemle teyze cocuklarıdır.sebetaycı olsa en once biz biliriz.:)birileri internete liste atıyor ve baskaları bu listeleri referans yapıyor.ben artık medyada orda burda cıkan haberlere inanmayacagım.esme koyleri oldugu gibi yoruktur.cogunlugu antalya mersin taraflarından gelmistir ve zorla yerlesik hayata gecirilmislerdir.cemal madanoglunun tipine bi bakın yahudiye benziyor mu?benin akrabalarım ana ve baba tarafım genelde turk tipli insanlardır.cogunun gozleri hafif cekik ve elmacık kemikleri belirgindir.atalarımın hepsi mukemmel olmayabilir ama iftiraları kınıyorum.BOYLE YALANLAR MEDIA KAYNAKLI.yalanları yazanları Allah a havale ediyorum.tekrar ediyorum,ne cemal madanoglu ne de baska bir akrabalarımın sebetaycılıkla alakası yoktur.cunku bizler kokumuzun yoruk oldugunu biliyoruz.selanikten gelen sebetaycılarla dag tas gezen yoruklerin alakası nedir?hasta kafalar uretiyorlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.