Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bendeniz Dide :)

Güneşli iklimlerden..Antalya'dan.

Yaş?

Kemale ereli bir hayli oluyor :P E,hadi söyliyim bende sır olmaz 33.(İnanın şaşkınlık içindeyim ne çabuk büyüdüm ben!gerçi büyüdüğümü de kim söyledi? )

Çalışıyorum, ben beni bildim bileli.

Evliyim..her anlamda üstelik :lol:

Çocuk..o da var bir tanecik :)

Herşey tamam gibi

Ama sanki bir şey eksik :unsure:

....

Bu uzaaar gider.Şimdilik paydos.Hadi top sizde :clover:

Gönderi tarihi:

Hoşgeldiniz :clover: Allah bağışlasın ;) Demek Antalya :rolleyes:

İlk cevap senden geldi Gece Yağmuru.Bilirsin ilkler kıymetlidir her zaman.Sende benim için öyle olacaksın :) Teşekkür ederim :clover:

Evet Antalya..severmisin şehrimi?

Gönderi tarihi:

Tşk ederim çok naziksiniz ;) Umarım sohbetlerimiz daimi olur... :clover:

Antalyayı kim sevmez :P Ama ben daha çok severim :rolleyes::wub:

Hımmm..anlaşılan özel bir sebebi var :) Havasından mıdır suyundan mı bilinmez insan bu şehirde çok çabuk aşık olur :P

Gönderi tarihi:

hoşgeldin

Aman efendim bu ne şeref Clooney bana hoşgeldinize gelmiş :lol: Efendim nasıl ağırlasak ki sizi?Şööle Gece Yağmuru hanfendinin yanına alsam,başköşeye :) Ne alırdınız diycektim ki kendimi tuttum..O halde şööle yapalım iftara ne alırdınız misafirimsiniz ya..

Gönderi tarihi:

Hoşgeldiniz......... :clover:

Bu ne hoş sohbet ve candan birisin ne iyi ettiniz geldiniz..??

Gerçekten samimi duyarlı ve duygusal kelimeleride çok iyi kullanıyorsun,

sanki bizimle eski arkadaşmış gibi anlatıyorsun....

Başarılar mutluluklar diliyorum..Sağlıcakla kal..... :)

Sevgili ve yardımsever arkadaşım :):clover:

Asıl senin benle ilgili tanımlamaların samimi ve duyarlı çok teşekkür ederim.Umarım zaman geçtikçe ve paylaştıkça birşeyleri, gerçek anlamda eski birer dost oluruz :)

Gönderi tarihi:

Aman efendim bu ne şeref Clooney bana hoşgeldinize gelmiş :lol: Efendim nasıl ağırlasak ki sizi?Şööle Gece Yağmuru hanfendinin yanına alsam,başköşeye :) Ne alırdınız diycektim ki kendimi tuttum..O halde şööle yapalım iftara ne alırdınız misafirimsiniz ya..

yok ben o hanımefendinin yanına oturmim beni görünce nedense ya kafamı yarmak istiyo :D yada kafama odun vurmak istiyo :lol: iftara içli köfte yayla çorbası,çiğköfte,karnıyarık,salata,imam bayıldı,baklava,dilberdudağı istiyorum aklıma daha bişeyler gelirse iletirim :):P

Gönderi tarihi:

hoşgeldin :):clover:

Aman Allahım bu hayatımda gördüğüm en güzel çehre ve ifade diyebilirim :) Ne şeker şeysin sen!Hoşbulduk canım,hoşbulduk..

Gönderi tarihi:

yok ben o hanımefendinin yanına oturmim beni görünce nedense ya kafamı yarmak istiyo :D yada kafama odun vurmak istiyo :lol: iftara içli köfte yayla çorbası,çiğköfte,karnıyarık,salata,imam bayıldı,baklava,dilberdudağı istiyorum aklıma daha bişeyler gelirse iletirim :):P

O halde tanışıyorsunuz Gece Yağmuruyla Sayın Clooney.Sizin gibi bir üstadın kafasını kırmaya çalışmak enteresan,niye ki ?:P

İftar için kaç kişisiniz efendim herhalde bütün bu yemekleri 50 kişilik ekibiniz için istediniz fakat onları göremiyorum.Herneyse umulmadık bir biçimde sularımız kesildi bu durumda şööle bi kazan makarna hepinizin karnını doyurur eminim :lol:

Gönderi tarihi:

yok ben o hanımefendinin yanına oturmim beni görünce nedense ya kafamı yarmak istiyo :D yada kafama odun vurmak istiyo :lol: iftara içli köfte yayla çorbası,çiğköfte,karnıyarık,salata,imam bayıldı,baklava,dilberdudağı istiyorum aklıma daha bişeyler gelirse iletirim

Aman sanki ben oturmana isin verdiydim -_- Neyse şuan misafirlikteyiz akıllı dur :D Başka ne kaldıki zaten saymadığın :lol:

O halde tanışıyorsunuz Gece Yağmuruyla Sayın Clooney.Sizin gibi bir üstadın kafasını kırmaya çalışmak enteresan,niye ki ?

İftar için kaç kişisiniz efendim herhalde bütün bu yemekleri 50 kişilik ekibiniz için istediniz fakat onları göremiyorum.Herneyse umulmadık bir biçimde sularımız kesildi bu durumda şööle bi kazan makarna hepinizin karnını doyurur eminim

Maalesef tanışıyoruz Bay Clooney'le hemde menejeriyim <_<:D Bi sebebi yok, klişe bişey işte :D

Makarna dime sakın bana :pinch::lol:

Gönderi tarihi:

Aman sanki ben oturmana isin verdiydim -_- Neyse şuan misafirlikteyiz akıllı dur :D Başka ne kaldıki zaten saymadığın :lol:

Maalesef tanışıyoruz Bay Clooney'le hemde menejeriyim <_<:D Bi sebebi yok, klişe bişey işte :D

A şimdi anladııımm.Bildik Sanatçı-menejer çekişmesi yani :D Peki..de makarnanın neyi var hemde şööle bol domates soslu ne dersin? :)

Gönderi tarihi:

tamam tamam sustum :P

ben anlamam saydıklarımı isterim ben su kesikti falan anlamam telefon aç suyu eve kadar getiriyolar :angry: :

Gönderi tarihi:

tamam tamam sustum :P

ben anlamam saydıklarımı isterim ben su kesikti falan anlamam telefon aç suyu eve kadar getiriyolar :angry: :

Al işte o gülümseyen suratın altında kapris yüklü bi mizaç :unsure::P E, tabi gaz verile verile bu hale geliyorlar ;):P

Bakınız Sayın Clooney sadece sularımız diil şu dakkadan itibaren elektriklerimiz de kesilmiş durumda..hem duyduğum kadarıyla sizin yakınlarda bi yerlerde şatonuz varmış belki orada daha rahat edersiniz ha? :lol:

Gönderi tarihi:

Al işte o gülümseyen suratın altında kapris yüklü bi mizaç :unsure::P E, tabi gaz verile verile bu hale geliyorlar ;):P

Bakınız Sayın Clooney sadece sularımız diil şu dakkadan itibaren elektriklerimiz de kesilmiş durumda..hem duyduğum kadarıyla sizin yakınlarda bi yerlerde şatonuz varmış belki orada daha rahat edersiniz ha? :lol:

yeni nesil bayanlar böyle işte yemek yapmayı bilem beceremiyolar :lol :lol::P

Gönderi tarihi:

A şimdi anladııımm.Bildik Sanatçı-menejer çekişmesi yani , Peki..de makarnanın neyi var hemde şööle bol domates soslu ne dersin?

Ya aslında seferim makarnayı :unsure: ama 2 gündür de yenmeski :(:D

Al işte o gülümseyen suratın altında kapris yüklü bi mizaç , E, tabi gaz verile verile bu hale geliyorlar

Bakınız Sayın Clooney sadece sularımız diil şu dakkadan itibaren elektriklerimiz de kesilmiş durumda..hem duyduğum kadarıyla sizin yakınlarda bi yerlerde şatonuz varmış belki orada daha rahat edersiniz ha?

Naber bay clooney :w00t:

yeni nesil bayanlar böyle işte yemek yapmayı bilem beceremiyolar

Size laf yetiştirebildikleri gibi yemek yapmasınıda bilirler -_- Kadınların genlerinde vardır bikerem yemek yapmak <_<:lol:

Gönderi tarihi:

Ya aslında seferim makarnayı :unsure: ama 2 gündür de yenmeski :(:D

Naber bay clooney :w00t:

Size laf yetiştirebildikleri gibi yemek yapmasınıda bilirler -_- Kadınların genlerinde vardır bikerem yemek yapmak <_<:lol:

Biliyormusun ben makarna manyağıyımdır üç gün üst üste yesem bıkmam!

Bişey söylicem biz şu Clooney'in üzerine biraz fazla mı gittik menejeri?Bütün kaprisine rağmen ne de olsa bir sanatçı bunlar fazlaca duygusal olurlar adam bunalıma felan girmesin üzülürüm bak :(:unsure::P

Gönderi tarihi:

Bırak girsin şikerim bunalıma -_- Sanatçı kompleksi işte <_< Demogojiyede bayılırlar <_<:w00t::lol::D

Eh,sen meneceri olaraktan onu benden daha iyi tanırsın tabii :P Hak ediyo diyosan hakediyodur :w00t::unsure::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.