Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl “Yarışma çılgınlığı sürüyor.. Her geçen gün televizyon ekranlarında yenisini görmeye alışkın olduğumuz yarışma programlarına bir yenisi daha ekleniyor: Cinsel Performans Yarışması. Eğer bu program yayına girerse altı erkek ve altı bayan yarışmacı her tarafı kameralarla dolu bir yarışma evinde toplanacak ve kurayla partnerlerini seçerek her Cumartesi akşamı canlı yayında sevişecek. İzleyiciler performansını beğendikleri yarışmacılara kısa mesajla oy gönderecek ve en fazla oyu alan yarışmacı haftanın birincisi olacak. En az oyu alan erkek ve bayan yarışmacı ise elenecek. Yarışmanın ödülü bir milyon dolar. Cinsel Performans Yarışmasının yapımcılığını üstlenen şirket daha önce de Beni Kadın Yapsana yarışma programının yapımcılığını üstlenmişti. On iki travesti her Cumartesi akşamı en fazla oyu alıp yarışmanın birincisi olup cinsiyet değiştirme ameliyâtı ödülünü kazanabilmek için birbirleriyle kıran kırana mücâdele etmiş, program reyting rekorları kırmıştı. Aynı şirket Cinsel Performans Yarışmasının reytinglerinin bu yarışmayı bile geride bırakacağından emin.” (Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 6 Ekim 2015) … “TÇCTÜK’ten açıklama.. Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Televizyon Üst Komitesi Başkanı Fâruk Hepgösterir dün yaptığı haftalık basın toplantısında gazetecilerin bir sorusu üzerine Cinsel Performans Yarışması hakkında şöyle konuştu: ‘Biz Türk toplumunun talep ve beklentilerine karşı saygılıyız. Ayrıca televizyonculuk da belirli bir sektör ve 1980 sonrası serbest piyasaya geçiş süreci içinde bu sektörde de serbest piyasanın kuralları hâkim kılınmaya çalışıldı ve bu sonunda başarıldı da. Cinsel Performans Yarışmasının yayınlanmasını durdurmak gibi bir konu gündemimizde yok, bunu yapabilecek bir hukukî dayanağımız yok. Bu dayanaklarımız hatırladığınız gibi Avrupa Birliği Müzâkereleri sırasında kaldırıldı ve komitemiz bir denetleme komitesi olmaktan çıkartılarak danışmanlık komitesi hâline getirildi. Ancak komitemiz bu yarışmanın gece saat 12.00’den sonra yayınlanmasının uygun olacağını düşünüyor. Fakat son söz tabiî ki kanal yöneticilerinin ve yapımcı şirketindir. Eğer yarışmanın prime-timeda olması isteniyorsa kendileri bilir.’” (Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 9 Ekim 2015) … “Bakan’dan destek.. Dün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Kadın ve Aile Sağlığından Sorumlu Devlet Bakanı Hâdiye Koklatmaz, TÇCTÜK Başkanı Fâruk Hepgösterir’e destek verdiklerini açıkladı. Bakan Koklatmaz, Cinsel Performans Yarışmasının Türk insanına yeni ufuklar açabileceğini, cinsel yaşamlarını zenginleştirebileceğini düşündüklerini söyledi. Bu gibi yarışmalarla yetişkinlerin evlere çekilebileceğini, son zamanlarda sayıları hızla artan tecâvüz olaylarının bu yolla azalabileceğini düşündüklerini belirtti. Bakan Koklatmaz bu yarışmanın Avrupa Birliği standartlarına uygun olması hâlinde Türk milletinin artık tam bir Batılı millet olduğunun göstergesi olacağını kaydetti.” (Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 13 Ekim 2015) … “Meclîs’te kavga.. Dünkü Meclîs oturumunda gündem dışı söz alan Ebedî Muhalefet Partisi Grup Başkan Vekîli Necâti Hizipçioğlu, Bakan Koklatmaz’ın demeçlerinden duydukları rahatsızlıkları dile getirdi ve hükümeti istifâya çağırdı. Hizipçioğlu iktidarda bulunan Millî Takiye Partisini halkı uyuttukları Avrupa Birliği afyonunun artık etkisiz kalması nedeniyle cinselliği yeni bir afyon olarak kullanıp ekonomik ve siyâsî handikaplarını saklamaya çalışmakla suçladı. Konuşması sık sık iktidar partisi vekilleri tarafından kesilen Hizipçioğlu’na cevap MTP Grup Başkan Vekîli Recep Dönekoğlu’ndan geldi: ‘Bu milleti yıllardır Atatürk afyonuyla uyutmaya çalışan sizin partiniz değil miydi, şimdi bizi suçlama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?’ Dönekoğlu’nun bu sözüne sinirlenen EMP vekilleri MTP vekillerinin üzerine doğru yürüyünce büyük bir arbede çıktı ve Başkan oturumu kapatmak zorunda kaldı.” (Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 16 Ekim 2015) … “Sivil toplum örgütleri harekete geçiyor.. Son iki haftadır gündemden düşmeyen Cinsel Performans Yarışmasının yayından kaldırılması için Metâlaştırılmış Cinsellikle Mücâdele Örgütü lîderliğinde bir plâtform kurulması ve imzâ toplanması kararlaştırıldı. Devlet kurum ve kuruluşlarından ve Meclîs’ten umudunu kesen sivil toplum örgütü yöneticileri halkı bu gidişâta bir son vermek için duyarlı olmaya dâvet ediyor. Kanal yöneticileri ve yapımcı şirket ise sessizliğini koruyor. Yarışmanın âkıbeti ilerleyen günlerde belli olacak.” (Türkiye Çeteler Cumhuriyeti Resimli Gazetesi, 21 Ekim 2015) … ***
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl sayın saygın geleceği gerçekten iyi senaryo etişsiniz tebrikler aslında senaryo gibi görünsede günümüzde buna benzer rezilliklere maruz kaldığmız herhaliyle ortada
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl Ulan Bacanak bu ne? “Yarışma çılgınlığı sürüyor.. Her geçen gün televizyon ekranlarında yenisini görmeye alışkın olduğumuz yarışma programlarına bir yenisi daha ekleniyor: Cinsel Performans Yarışması. Eğer bu program yayına girerse altı erkek ve altı bayan yarışmacı her tarafı kameralarla dolu bir yarışma evinde toplanacak ve kurayla partnerlerini seçerek her Cumartesi akşamı canlı yayında sevişecek. İzleyiciler performansını beğendikleri yarışmacılara kısa mesajla oy gönderecek ve en fazla oyu alan yarışmacı haftanın birincisi olacak. En az oyu alan erkek ve bayan yarışmacı ise elenecek. Yarışmanın ödülü bir milyon dolar. Yemin-billah benimle dalga geçiyorsun zannettim,ama bakalım yarışma doğru mu? Daha ziyade dalga geçme maksatlı gibime geldi...Ama güzel olur böyle yarışma,sonuç belli ama yine de heyacanlı olur be! Süper bir yarışma.Ben bacanaklarımada haber vereyim beraber girelim.Bu yarışmada serkan bacanağım birinci olur orası kesin,biz diğer bacanaklar tabela mücadelesi veririz. Eşler her hafta değişecek öylemi,bir nevi ortaklık gibim bişey,tam bize göre.Serkan bacanağımı bertaraf ettikmi kesin grup sexe kadar gideriz biz.uyanın bacanaklarım,o gün bugündür. kime başvuruyoruz kayıt için? Uyumuyordum bu bir,sadece içim geçmiş azıcık.İkincisi bence de süper hatta ultra-süper bir yarışma.Zati Serkan bu durumda kategori üstü olarak yarışır,pirimiz bu konular üzerine kitap bile yazar alimallah. Yalnız,biz 5 bacanak girdik diyelim,öteki kişi de Goppo olursa,sana yine Erkete'lik yaptırmazsa ben de neyim?Ben şahsen Serkan'dan sonra sahne almak isterim,sürtünmeden dolayı yanan yerleri söndürme görevini ifşa ederim. Ya hakikaten böyle yarışma var,ben MEDİASET4 diye bir kanalda gördüm,ama çok sansürlü,sansür de heyacanı öldürüyor bacanak.Heyacanla yarışmayı bekliyorum,hevesimizi kursağımızda bırakmasınlar,ağlarım. Peki sayın Alkım Sayın beyefendi,sadece Cumartesileri mi sevişiliyor? Madem bunlar hazır ve nazırlar,diğer günler neden heba olsun değil mi,çeşitli aktivitelerle diğer günleri doldurmak gerekmez mi? Bu konuda engin bilgilerinle bizi aydınlatırsanız seviniriz. Ayrıca fotoğrafın süper sen gelirsen ben o yarışmaya katılmam ona göre; acayip tırstım... Ben kendimi kampa alıyorum,yarışmaya kadar yokum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.