Φ Project Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Ses deneme Mikrafonu taktım arkadaşlar kim ne yapar , ne yapmak ister , nerede , niçin , neden yada içinden ne geçiosa Alıntı
Φ wet_sun Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 aslında rüzgara bıraksak kendimizi o bizi savursa ve ne yapmak istediğimize o karar verse o nereye götürürse oraya..... Alıntı
Φ Project Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 O rüzgar senden birşeyler almasın ? Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 herşeyi brakıp gitmek istiyorum Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Ses deneme Mikrafonu taktım arkadaşlar kim ne yapar , ne yapmak ister , nerede , niçin , neden yada içinden ne geçiosa Biraz tıklarmısın mikrofona Alıntı
Φ Project Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Şuan kullandığım mikrafon mastertech bu fazla ii değil elimde kalır . Bir ay sonra AKG alacam ona hergün tıklarım !!! :) Alıntı
Φ Project Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Bozulursa bozulsun yaaa sizimi kıracam ( Tık Tık Tık Tık Tık Tık Tık ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Bende üniversiteyi kazanmak;hatta istediğim mesleği ;çizer hem de senarist olsam,ingilizceyi ana dilim gibi bilsem Alıntı
Φ Project Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 İnşallah Leviathan Allah yardımcımız olsun Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Ses deneme Mikrafonu taktım arkadaşlar kim ne yapar , ne yapmak ister , nerede , niçin , neden yada içinden ne geçiosa Öhö.. Öhö... Fransa cumhurbaskani jacques chirac: hepimiz bizans'in cocuklariyiz Bakan Kursat Tuzmen : biz osmanli torunuyuz, avrupa ne cocugu oldugunu iyi bilir * * * Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 tarihimizden ders alcaz die osmanlıya demediğimizi bırakmadık... adamcağızları bi mezarlarında rahat uyutmadık.. allahınızı severseniz bırakın artık yakalarını... zaten öldürmedik eremeni bırakmadık... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 tarihimizden ders alcaz die osmanlıya demediğimizi bırakmadık... adamcağızları bi mezarlarında rahat uyutmadık.. allahınızı severseniz bırakın artık yakalarını... zaten öldürmedik eremeni bırakmadık... hakedene hakketiği zevki tattırmak lazım... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 hakedene hakketiği zevki tattırmak lazım... sende haklısın ne diyim şimdik sevgiler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.