Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Arkadaşlar internetten film indirmek mümkün olabilir mi? Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim... Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 tabiki mümkündür, torrent programlarını kullanmanı tavsiye ederim Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Tamam ben buldum. yardımın için sağol ama en iiyisi ARES Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 arkadaşım netten istediğin herşeyi indirebiliyosun bence katil benim e bear share, e mule , lime wire , ares, bunlar en iyileri tabi hepsinin yeri farklıdır indir hepsini dene bence kısa vadeli istiyosan en iyisi lime wire ama fazla bişe bulamassın kapsamlı bişey yani. e mule ile bear sharede ise uzun vadeli kapsamlı şeler bulabiliyosun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.