Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2004 20 yıl Karinca yaz boyunca calisip didinirken Agustos Bocegi saz calip sarki soylemis. Kis gelip de kar her tarafi bembeyaz kapladiginda Karinca, yuvasinda biriktirdigi yiyeceklerle idare etmekteymis her kis oldugu gibi. Bir gun kapisi calinmis. Kapiyi acan Karinca karsisinda Agustos Bocegini gormus. - "Ne var, ne istiyorsun?" demis Karinca. - "Bir sey istedigim yok, yaz boyunca calip soyledim biraz para kazandim, simdi de Avrupa'ya seyahate cikiyorum. Bir istegin var mi diye sormak icin ugradim." Karinca bakmis, disarda son model bir araba duruyor, Agustos Bocegi'nin uzerinde de cok slk bir kurk. - "Fransa'ya da gidecek misin?" diye sormus Karinca. Agustos Bocegi: - "Evet, parfum mu getireyim sana Fransa'dan?" - "Bosver parfumu de, orda La Fontaigne adinda bir adam olacak. Iste o adami gorursen yuzune tukur benim icin, cok rica ediyorum lutfen." NOT: Oyle saniyorum ki bircogunuzun bildigi bu komik ama dusundurucu masalin versiyonunu, gercek hayatta ideallerin tersine calisanin kazanamadigini hatirlattigi icin paylasma ihtiyaci duydum.
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2004 20 yıl ne demiş sezen; aşkım da değişebilir gerçeklerim de pırıp pırıl uzanmışım denize karşı, yangelmişim dizboyu sulara. hepinize iyi niyetle gülümsüyorum, hiçbirinizle dövüşemem. siz ne derseniz deyiniz, benim bir gizli bildiğim var.. morunuz mor inandım.. sizin alınız al inandım.. ben tamkendime göreyim ben tam dünyaya göreyim.. ama...sizin adınız ne? BENİM DENGEMİ BOZMAYINIZ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.