Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben eskiden kızdığım zaman bağırır çağırırdım.beni sinir etmekten sadistçe bir zevk aldıkalrını fark ettim. sinirlenince hiç konuşmuyorum 2 gün aramıyorum.gerçekten seviyorsa dayanamaz arar. barışırız. öylesine birlikteyse o boşluğu peşindeki 30 adamın herhangi bnir tanesi anında doldurur.ülkemizde maalesef asosyal kız yoktur.erkeklerden uyurken bile ilgi görürler.hele güzelse durum çok daha faciadır.

Gönderi tarihi:
karşı cisle savaş yapmak yerine yapabileceğiniz çok daha güzel şeyler olmalı....... ;)

hayatı güzelleştirme adına bişeyler yapalım bence :)

ya kimsenin savaş istediği yok. huzur istiyoruz.ama huzur bozmaktan sadistçe zevk alan organizmalarla karşı karşıyayız. şu formun açılış mesajı bile erkeği nasıl sinir ederiz yazmış yani.bizi sinir etmek isteyince biz de dinsiizn hakkından imansız gelir diyoruz.ya şu 3 günlük ölümlü dünyada olucak iş değil ama bekarken kadın çok güçlü gıkımızı çıkaramıyoruz ki derdimizi anlatalım. peşinde 30-40 kişi olan kadınla,peşinde 2 kişi olan erkeğin ilişkisinde erkeğin ezilmemesi imkansız.

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
ya kimsenin savaş istediği yok. huzur istiyoruz.ama huzur bozmaktan sadistçe zevk alan organizmalarla karşı karşıyayız. şu formun açılış mesajı bile erkeği nasıl sinir ederiz yazmış yani.bizi sinir etmek isteyince biz de dinsiizn hakkından imansız gelir diyoruz.ya şu 3 günlük ölümlü dünyada olucak iş değil ama bekarken kadın çok güçlü gıkımızı çıkaramıyoruz ki derdimizi anlatalım. peşinde 30-40 kişi olan kadınla,peşinde 2 kişi olan erkeğin ilişkisinde erkeğin ezilmemesi imkansız.

organizma :angry:

Sevgili Kardeşim:

Senin içinde bulunduğun durumu, düşüncelerini ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum;

Ama peşinde 30 kişi olan kadınla olan ilişkinde ezilmek istemiyorsan öncelikle karşında bir insan olduğunun ve onlara ORGANİZMA dememen gerektiğinin farkında olacaksın.

Eğer sürekli birşeylerden şikayetçi oluyorsan ve bu hep aynı şekilde devam ediyorsa sebebi senden kaynaklanıyor demektir. Yazdığın yorumların hemen hemen hepsini okudum ve az çok neler düşündüğünü neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, ama bu emin ol karşımızdakileri ne olursa olsun , ne yaşamışsak yaşayalım insan yerine koymamamız gerekiği anlamına gelmiyor.

Emin ol bende senin gibi bir kız peşinden çok uzun süre koştum benzer şeyleri bende yaşadım.

Bir dereceye kadar haklısın, 1 bayanın peşinde 30 kişinin koştuğu doğru ama hiç düşündün mü niye böyle , sebebi ne? Cevabı gene biz erkekler üzerinde yoğunlaşmıyor mu?

Farkındamısın bilmiyorm ama bu durumu yaratan bizleriz. Ortadan kaldıracak olanlarda gene bizleriz (ki bunun olmayacağından adım gibi eminim)

O yüzden hiç değilse karşımızdaki cinsiyete herşeyden önce insan olduklarını bilerek yaklaşmaya çalışalım.

Bu belkide bazı şeylerin zamanla daha iyiye gitmesine yardımcı olur...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

erkekleri sinir etmenin yolları...

ve kadınlar onurlu erkek ararlar

ya-laan

paralı erkek o

Gönderi tarihi:

Kadınlar, erkekleri sinir etmekle ne kazanacaklar acaba? Merak ediyorum ben...

Böylece bazı kadınların, kızdıkları erkeklerden ne farkları kalıyor ki?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.