Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ni hao arkadaşlar. aranıza bugün katıldım.. özel sorular sorulmaz umarım Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Hoşgeldin komik bişi mi yazdım noldu sevmem öle gülerek karşılamayın beni hoşbuldum aaa unutuyodum az kalsın ilk karşılayana çukulatam var-dı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Tşk ederim çukulata istemem...Komik bişeyde daha olmadı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hoşgeldin gülerek karşılamayın demişsin ya bu nasıl Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Tşk ederim çukulata istemem...Komik bişeyde daha olmadı sen bilirsin komik bişey olcak diyosun yani hoşgeldin gülerek karşılamayın demişsin ya bu nasıl gayet hoş ve anlamlı hoşbuldum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 oş geldin... sende hoşgeldin.... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hoş bulduk ben yokken neler olmuş böyle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hoş bulduk ben yokken neler olmuş böyle neler olmadı ki.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 oş geldin... aman aman kimler gelmiş... hoş geldin... sende hoş geldin yaprak dökümü.. Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 hoşgeldin hoşbuldum bay clooney hoşgeldin... hoşbuldum tşk oş geldin... oşşştt buldum pardon oşbuldum sende hoş geldin yaprak dökümü.. hoşbuldum tşk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Tşk ederim çukulata istemem...Komik bişeyde daha olmadı :lol: Hoşgeldin Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yaprak Dökümü şu durumda benden kıdemlisin.Sende hoşgeldin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 ni hao kardeş welcome Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.