Φ Lfert Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bir hücre dakkada bır bolunuyor. iki hücre bir kavanozu 1 saatte doldurursa. aynı kavanozu 1 hücre ne kadar surede doldurur. yenı geldım hos buldum. umarım bos gıtmem Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bir hücre dakkada bır bolunuyor. iki hücre bir kavanozu 1 saatte doldurursa. aynı kavanozu 1 hücre ne kadar surede doldurur. yenı geldım hos buldum. umarım bos gıtmem trabzon dakika Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 ben de trabzonda okuduğum için bir an dumur oldum yani tebrikler doğru cevap Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 trabzonun plakasının 59 olduğunu bir kere daha hatırlamış olduk. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 trabzonun plakasının 59 olduğunu bir kere daha hatırlamış olduk. yapma be kahinnnnn.iyi düşünn Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 o da değilde 61 dakika soruyu burnumun uçuyla okumuşum.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 o da değilde 61 dakika soruyu burnumun uçuyla okumuşum.. hahhh şöleeee Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bildiğim soruyu bile sonuna kadar okuyacağım bundan sonra.. mosyna teşekkürler. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 bildiğim soruyu bile sonuna kadar okuyacağım bundan sonra.. mosyna teşekkürler. ni demek ni demekkk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.