Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 arkadaşlar haksızlık etmeyin.burası bir forum insanların fikirlerine tahammül olmalı.zaman zaman kırılıp üzülmüş olabilirsiniz ama asla pes etmemelisiniz değilmi...burda yada başka yerde hep karşınıza çıkacak bu tür olaylar. sevgiler Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 frozen nick'in çok hoşuma gitti bayanmısın bilemiyorum arkadaşım. neyse belki dışarda mücadele daha kolay benim için tabi.. insanlar sizi mimiklerinizden anlıyabilir. ama burda belki şaka mahiyetinde yapılan konuşmalar olumsuz akssettirilmiş olabilir karşı tarafa. ben burda birisini çok sevdim arkadaş olarak. ama hep kaçtım onu çi görünce çünkü tarzı esprili, ama aynı zamanda yıpratıcı. ben buna dayanamazdım. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 aynı msj ikikere gitii neyse sildim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 frozen nick'in çok hoşuma gitti bayanmısın bilemiyorum arkadaşım. neyse belki dışarda mücadele daha kolay benim için tabi.. insanlar sizi mimiklerinizden anlıyabilir. ama burda belki şaka mahiyetinde yapılan konuşmalar olumsuz akssettirilmiş olabilir karşı tarafa. ben burda birisini çok sevdim arkadaş olarak. ama hep kaçtım onu çi görünce çünkü tarzı esprili, ama aynı zamanda yıpratıcı. ben buna dayanamazdım. teşekkürler bohem....bildireyim bayanım... söylediklerini anlıyorum,yanlış anlaşılmalar olabiliyor eminim hepimiz yaşamışızdır.karar sizlerin saygı duyarım. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 gitmem biraz daha gecikecek sanırım foto bölümüne büyük emeğim geçti ve onları tekrar yüklüyorum yeni yerede koymak için iki forum birden fikri fena diil aslında ama bilmiyorum Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 canım benim ya burdan ayrılıyosam seni unutan kim evet güzelim öyle durumlar oluyorki gerçekten forum yıpratıcı olabiliyor. ama ben sende yaşına göre olgun ve aklı başında bir kişilik gördüm. harika bir insansın ve ençokta dikkatimi çeken ne biliyormusun senden büyük insanlarla mücadele ettin ve onların göstermediği olgunluğu gösterdin. ve ben her nekadar yazıp yorum yapmasamda senin yazılarını okudum ve anlayışına sabrına hayran kaldım. sen herşeyin en iyisine layıksın.. bak güzelim nerde olursa olsun net' e çok takılma son senen ve çok çalışman lazım. iyibiryerlere gelmek ve kaliteli insanlarla muhatap olmak adına, tabi rahat yaşamda var. Allam siz hala gitmediniz mi.. Sabah sabah bi bakim neler olmuş diye göz atayım dedim.. Ve bohemimin yazılarını görünce dayanamadım bişey daha yazıcam dedim.. Bir insan bu kadar mı içten konuşur ya.. Sanal ablam benim... Senin her yazacağın söz benim için altın portakal ödülü değerindedir... Üye olacağınız siteye bende üye olmak isterim ki ikinize de ömda bunu belirtim.. Ama oraya üye olmam sırf sizin yazılarınızı okumak ve kendime göre uygun bulduğum bir anda sizin muhabetinize ortak olmak içindir.. Yoksa her zaman orda da online olamam... Dediğin gibi bohemim nete fazla girmiyorum şu aralar...össyi garantilemem lazım.. Onun için kaç haftadır kendimi geliştirmek için çabalıyorum...mesleğim gereği resim sergilerine gidiyorum.. Bu devam da edecek.. Bu arada marti bence iki forum fikrini bi düşün.. Sende düşün bohemim.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 ooo valla bole şeyleri fazla beceremem ama iyiki geri geldin ve iyiki varsın yeşim... başka soze gerek yok.... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Ben bu forumda nasıl kalırım diye düşünürken. Çünki admin beni yonta yonta uçurtma çıtasına çevirdi. Bazı arkadaşlarımızın gitme isteğini hayretle karşılıyorum. Eğer düşüncelerimizi paylaşacaksak,bu forumdaki çeşitliliği başka bir yerde bulmanız imkansızdır.Gün olur admin beni bir gün kapıdan kovarsa.Bacadan girmesini bilirim. Bu forumda değer verdiğim ve sevdiğim okadar çok insan varki la bohame,cyrano,sardunyam,dipnot,marti name,frozen,bilimselci jön,bozan,gugucuk,sevgili kankam nazanozkan,gloria,godzilla, keskinkalem,politika,jhonywalker,tarusmutis,seyrekler,gecekuşu, gelincik,by x men,sevgili VAKANA,nicomedias. görüyormusunuz yukarıda ne kadar çok isim saydım.Bu arkadaşlarımın hepsine sonsuz bir saygı duyuyorum.Bize göre doğru yada yanlış kendi düşüncelerini bizlerle paylaşan hepsi birbirinden değerli insanlar.Eğer ismini zikretmeyi unuttuğum dostlarım varsa beni bağışlasınlar onlarda bu yukarıdaki listede varolduklarını bilsinler. Demek istediğim bu denli bir çeşitlilik içinde nereye gidiyorsunuz yahu....Sizi anlıyan birileri mutlaka olacaktır.Bunu asla unutmamanız dileğiyle... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 başlık marti name lütfen gitme içerik dallanmış sonuçta gitti heralde ama bana garip geliyor gidiyorum dur gitme çift ana dal yaparsın .... marti name nin kimi yazılarını okurdum emekçiydi hayli iyi yazılarıda vardı bu foruma bu kadar bağlıyan ne varki sıkıldın mı tamam bırak net başına oturunca bu sayfaya girmezsin burda kazandığın iyi arkadaşların varsa devam eder zaten dışardada marti name aydın genç derdim ona ben .. ayy ölmüş gibi oldu Bu forumda değer verdiğim ve sevdiğim okadar çok insan varki la bohame,cyrano,sardunyam,dipnot,marti name,frozen,bilimselci jön,bozan,gugucuk,sevgili kankam nazanozkan,gloria,godzilla, keskinkalem,politika,jhonywalker,tarusmutis,seyrekler,gecekuşu, gelincik,by x men,sevgili VAKANA,dogville,nicomedias. teşekkürler marcus.. ama vakana ya sevgili demeyeceksin de bilerek yaptın galiba Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 başlık marti name lütfen gitme içerik dallanmış sonuçta gitti heralde ama bana garip geliyor gidiyorum dur gitme çift ana dal yaparsın .... dogville.. size aşk ilan etmek garip gelmiyorda sevdiğimiz bir arkadaşımıza dur gitme dememiz mi garip geliyor.. ilginç doğrusu... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Marti Name öncelikle Sardunyam arkadaşimiza kurduğum cümlemi tekrar edecem şarkı nakaratı gibi dilime dolandı.. Yaşaşin diye büyüttüğün düşüncelerin öksüz kalmaması dileği ile bu forumda kalmanı isterim.. Kilolu arkadaşim SayGıLar.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 dogville.. size aşk ilan etmek garip gelmiyorda sevdiğimiz bir arkadaşımıza dur gitme dememiz mi garip geliyor.. ilginç doğrusu... bravo.. keşke herkese böyle ince davransaymış. bayan platonik. sevgiler frozen Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 (düzenlenmiş) garip gelen frozen forumu bırakmak için tamam bırakıyorum bırakıcam bıraktım bırakıcam ya şimdi işte durumları tipik bir turkish media forum üyesisin kavgaya dayalı ilişkiler aşk ilan etmek. ağızlarda bu kadar kirletildi ha herşey neyse Tarih: 25 Kasım , 2006 Düzenleyen: dogville. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.