Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Birazda Yorum Anket Yapalım  

44 üye oy verdi

1. 1. Eski Sevgiliden Arkadaş Olurmu

• Evet
      4
    • Hayır
      27
    • Adamına Göre :)
      13

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

olmaz.....eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı

-_-:clover:

Sevgili olmadan önce arkadaşsanız ve birbirinizi incitmeden ayrılmışsanız bir yolu var belki..-_-...

Ama asla olmuyor denemyin :D

Gönderi tarihi:

Bu çok korkunç :( :(:(:(:(:( çok korkunç ya insan dayanamaz ki. Düşünsenize onun hayatına başkası girecek ,gözünüzün önünde :( onu başkası sevecek,başkası onun mutluluğu olacak, o başkasının elini tutacak ,gözlerine bakacak :( oooooofffffffff offffffffffff................ çok kötü oldum valla beynimden vurulmuşa döndüm :(:(

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

üzgünüm ama ters bana

ben şahsen istemem erkek arkadşımın eski sevgilisi ile arkadaşça bir ilişkisi olsun mutlaka bir yakınlaşma olur.ister istemez çünkü birşeyler paylaşılmış eski defterler açılırsa olmaz ki mutlaka açılır

• 1 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

kişisel sorunlarmz yüzünden ayrıldık

arkdş kalmakta çok çok ısrar etti

ben kabul etmedm ama çok ısrar edince tmm demek zorunda kaldım

niye arkdş kalmak istedi???

eski sewgiliden dost olurmu???

sadece kendi sorunum için açmıyorm düşünceleride öğrenmek istyrm ;)

(daha önce konu açılmışsa af ola)

Gönderi tarihi:

genelde olmuyor.

cunku bir ayrilmada mutlaka biri birini halen seviyor.

Ama olunurda yani :)

Kisilere balli hemen ayrildiktan sonra arkadas olunmaz ama zamanla merhaba nbr gibileri ola bilir...

Gönderi tarihi:

Bakin Hugh Grant ve Liz Hurley mesela beraberken scandal cikti Hugh beyin yuzunden ayrildilar ama Arkadasca kaldilar ve 10 seneden beri arkadaslar hemde cok iyi . Liz hanim evli Hugh da nisanliydi en son ne oldu bilmem yani ola bilir bazi asklar niter ama sevgi devam eder dostca.

Turklerde genelde olmuyor nedense :) Yabanci arkadaslarda cok var ama olan.

Neden ayrildigina da bali ama dedim gibi genelde iki taraf isteyipde ayrilmiyor ki bir taraf ayriliyor obur taraf halen sevdigi icin yaninda olmak istedigi icin evet arkadas kalalim diyor mutlaka :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.