Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl belli oluyor zaten siz yormayın kendinizi bay clooney size isminizle hitap ettiğinden anladım bak sen eder tabi çünkü kendileri benim menejerim oluyoda ayriyetten sen bilmiyosun tabi bunu
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl bak sen eder tabi çünkü kendileri benim menejerim oluyoda ayriyetten sen bilmiyosun tabi bunu menajerinis mi bilmiyorum tabi
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl menajerinis mi bilmiyorum tabi neyse okadar mühim değil öğrenmiş oldun benimle ilgili konularda yazı falan yazarken önce menejerime danış onun onayı olmadan yazma
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl neyse okadar mühim değil öğrenmiş oldun benimle ilgili konularda yazı falan yazarken önce menejerime danış onun onayı olmadan yazma anladım yazmam yazmam merak etmeyin önce menejerinise sorucam
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl anladım yazmam yazmam merak etmeyin önce menejerinise sorucam anlaştık ozaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.