Φ Abuzettin_morgül Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 kadinlarin eline verilmemesi gereken 30sey..!. 1-DIREKSIYON (carpisan arabalar dahil) 2-KREDI KARTI 3-TELEVIZYON KUMANDASI 4-RUYA TABIRLERI KITABI 5-SIRKET HISSELERININ %51'I 6-HARITA (hedeften daha fazla uzaklasmak istemiyorsaniz) 7-UCUNCU KADEH 8-BUZ KIRACAGI 9-INGILIZ ANAHTARI 10-BASBAKANLIK KOLTUGU 11-KOZ 12-TELEFON 13-PUSULA (klavuzu karga olanin...) 14-KALEM 15-INISIYATIF 16-HESAP MAKINESI (kullanacaklarini pek sanmiyoruz) 17-UCURTMA (ya tele takarlar ya yere cakarlar) 18-AYNA 19-NARGILE ("Tankut bunu ufluyo muydum,yoksa cekiyo muydum" ?!!?!) 20-PIPO 21-AHMET ALTAN KITAPLARI 22-KELEPCE 23-KIRBAC 24-CEKIRDEK 25-BILARDO ISTAKASI 26-FALA HAZIR KAHVE FINCANI 27-OLTA (allah muhafaza)A 28-ZEKA SORUSU (hem cevabi bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler) 29-ESKI SEVGILIYLE CEKILMIS RESIMLER 30-BRAD PITT POSTERI Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 yaa ne diyim bu kadarına da pes yani sen hangi çağdan yazdın bunları merak ettim şimdi 1. kazayı yapanlar nedense hep erkekler ayrıca kaza yaptıktan sonra suçluda olsa kavga çıkaranda erkekler 2. hiç kredi kartı sorunum olmadı kredi kartı borcundan tutuşanda erkekler 3.tabi sizin için kumandaya gerek yok zaten siz hiç zaping yapmazsınız bi futbol programı yeterli 4. başbakanlık koltuğuna erkekler oturunca noluyo onuda gördük tabi biz erkekler kadar ii yiyici olamıyoz 5.ayrıca nargileyi çok severim ve onu içemeyen erkekte çok gördüm erkekler doğuştan bunlara kabiliyetli olmuyolar 6.başka bişi demicem ama sen kendini çok zeki sanıyosun galba IQ un kaç senin merak ettim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 sus kız cevap verme Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bunlar sizlere verilmiste ne olmuss hepiniz yinee ayni erkeksizinn:D Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bunlar sizlere verilmiste ne olmuss hepiniz yinee ayni erkeksizinn:D Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 6-HARITA (hedeften daha fazla uzaklasmak istemiyorsaniz) Bu maddeyi şiddetle kınıyorum... Ben çok güsel haritalar çisiyorum bikerem 11-KOZ Koz maça 13-PUSULA (klavuzu karga olanin...) Karga ya erkekse 16-HESAP MAKINESI (kullanacaklarini pek sanmiyoruz) Bu absürt maddeleri kim attıysa ortaya Mod 4 yapıp cotanjantı alır sinüsüle çarparım 30-BRAD PITT POSTERI Aman kalsın istemeyis sus kız cevap verme Sende verme cvp Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ben hiç alinmiyor ve sadece gulup geciyorum ===> wuhahaha Siz erkeklerde bunlara inanarak mutlu olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.