Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Sizce evlilik aşk üzerinemi,mantık üzerine kurulmalı bence mantıklı bir aşk üzerine kurulmalı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Aşkta mantık yokturki...Mantık girerse zaten Aşk olmaz...Aşkın olduğu yerde mantık mantığın olduğu yerde aşk barınamas...
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Aşkta mantık yokturki...Mantık girerse zaten Aşk olmaz...Aşkın olduğu yerde mantık mantığın olduğu yerde aşk barınamas... yapma ya nereden biliyon?
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Aşkta mantığa yer yoktur aşk asla mantığa yer vermez verseydi zaten ben kullanırdım yani bende bu gidişle mantık hiç kalmayacak gibi mantığa yer vermeyende kaybeder bunuda böylece bilelim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Aşkta mantığa yer yoktur aşk asla mantığa yer vermez verseydi zaten ben kullanırdım yani bende bu gidişle mantık hiç kalmayacak gibi mantığa yer vermeyende kaybeder bunuda böylece bilelim sen ne dersen doğrudur senin bu konuda fikirlerine güvenim sonsuz
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Sizce evlilik aşk üzerinemi,mantık üzerine kurulmalı bence mantıklı bir aşk üzerine kurulmalı hiç kurulmaması daha mantıklı sanki...
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hiç kurulmaması daha mantıklı sanki... güzel
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hiç kurulmaması daha mantıklı sanki...
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Sizce evlilik aşk üzerinemi,mantık üzerine kurulmalı bence mantıklı bir aşk üzerine kurulmalı Birgün evlenirsem eğer kesinlikle aşk evliliği yaparım. Mantık evliliği yapacak kadar mantıksız değilim. Bir ömrünüzü adıyacaksınız evleneceğiniz kişiye, aşık olmadığınız sevmediğiniz biri ile çekilir mi? Mantık evliliği yapacağıma, Hiç evlenmem daha iyi
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 mantıklı ve bana uyan bi kişiye aşık olurum zaten.. o zaman hem aşk hem mantık evliliği yapmış olurum şimdi ikisi bi arada olmas derseniz size yanılırsınız derim......
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 mantıklı ve bana uyan bi kişiye aşık olurum zaten.. o zaman hem aşk hem mantık evliliği yapmış olurum şimdi ikisi bi arada olmas derseniz size yanılırsınız derim...... [marguee]haklısın kardeşim[/marguee]
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hiç kurulmaması daha mantıklı sanki... bencede
Φ siyahx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 mantıklı ve bana uyan bi kişiye aşık olurum zaten.. o zaman hem aşk hem mantık evliliği yapmış olurum şimdi ikisi bi arada olmas derseniz size yanılırsınız derim...... yok kardeşim ne yanılması benim dediğim gibi mantıklı bir aşk evliliği yapacaksın
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 yok kardeşim ne yanılması benim dediğim gibi mantıklı bir aşk evliliği yapacaksın hem mantık hem aşk nerde bulacağızki ölesini bulursan bizede haber ver
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 hem mantık hem aşk nerde bulacağızki ölesini bulursan bizede haber ver oo ben çoktan buldum bile sizde kendininiz bulun bi zahmet be burcu hanım
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 oo ben çoktan buldum bile sizde kendininiz bulun bi zahmet be burcu hanım çok kötüsün sedat arkadaş işte
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 çok kötüsün sedat arkadaş işte ya napim benmi arıyayım senin yerine bulunca da haber veririm sana ne dersin burcu'cum?
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ya napim benmi arıyayım senin yerine bulunca da haber veririm sana ne dersin burcu'cum? ben bulurum
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben bulurum kızma kıs hemen
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 kızma kıs hemen ne kızcam yaww
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ne kızcam yaww tamam yawww
Önerilen İletiler