Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye'nin Avrupa Birliği'yle (AB) müzakerelere başlamasının yıldönümünü, 3-5 Ekim 2006 tarihleri arasında Avrupa'da düzenleyeceği 'Türkiye haftası' etkinlikleriyle kutlayacak.

(2 Ekim 2006 Pazartesi)

 

TÜSİAD, derneğin Türkiye'nin AB'ye üyelik süreci açısından önemli etkiye sahip Fransa, Almanya ve Belçika kamuoylarındaki mevcut önyargıları kırmak ve Türkiye'yi en doğru şekilde tanıtmak amacıyla yürüttüğü iletişim faaliyetleri kapsamında, 3-5 Ekim 2006 tarihleri arasında sırasıyla Brüksel, Paris ve Berlin'de "Türkiye Haftası etkinliği gerçekleştireceğini açıkladı.

 

Türkiye Haftası'nın, 3 Ekim Salı günü Brüksel'de TÜSİAD Yönetim Başkanı Ömer Sabancı ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısıyla başlayacağı kaydedildi. Brüksel'deki etkinliklerin, Avrupa Politikaları Merkezi'yle birlikte, eski İngiltere Dışişleri Bakanı ve İngiltere Avam Kamarası Başkanı Jack Straw, Avrupa Parlamentosu Milletvekili ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Karma Komitesi Eş Başkanı Joost Lagendijk gibi isimlerin de konuşmacı olarak yer alacağı 'Avrupa'nın Küresel Güçlükleri ve Türkiye' başlıklı konferans ile devam edeceği belirtildi.

  • 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye'nin Avrupa Birliği'yle (AB) müzakerelere başlamasının yıldönümünü, 3-5 Ekim 2006 tarihleri arasında Avrupa'da düzenleyeceği 'Türkiye haftası' etkinlikleriyle kutlayacak.

(2 Ekim 2006 Pazartesi)

 

Tanri Insane bilim verdi dahi Insan bir kotuluk yaparse onun aciyi ceken biri onu kolaylikle unutabilmez. Ozellikle bir dusmanlik ki yillardan yavasca tum millat karsisinde yaparmis, butun dogu Rum dahi sonunde onlarin dinin merkezi de Turkler gibi Oguz yabancilar almis. Simdi onlar soyler ki biz sizin arkadaslariz.

Bizim aklini ne aldi ki bunun ragmen biz kendini aldatyoruz. Bir kisi baskanin evini alir sonra kilisiyi alir yine de soyler ki benimle yardim et dahi ben senin kuyrugunu tuttup birakmiyorum. Bu dusunu daha cok alisik olmayan bir seyi var dahi bunun icin ugrasmak cok yabancilik dahi tuhaf var.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.