Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl BA HER KARI PO Üç harfli öyle bir sözcük bulunuz ki, yukarıdaki dört harf grubunun başına, sonuna ya da arasına yerleştirildiğinde anlamlı dört sözcük oluşsun? taurus senin sorularının yanında ufak tefek ama olsun...dağcılık falan.ben kesinlikle anlamıyorum dağcılıktan
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Öyle deyip üzme beni yaa.. Sene boyunca kendime ayırabildiğim ufacık zaman aralıklarında yapabildiğim 2-3 şeyden biri dağcılık..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Öyle deyip üzme beni yaa.. Sene boyunca kendime ayırabildiğim ufacık zaman aralıklarında yapabildiğim 2-3 şeyden biri dağcılık.. üzülme kıyamam valla küçükken evde böyle yüksek yerlere tırmanırdım(heyecan işte)ama korktuğumu anladım.. bana göre değil...seni kırmak değildi amacım kusura bakma
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bALTa hALTer karALTı (böyle bi kelime varmı bilmiyorum ama başka bulamadım) pALTo yani bence ALT
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Yazar bALTa hALTer karALTı (böyle bi kelime varmı bilmiyorum ama başka bulamadım) pALTo yani bence ALT tebrik ederim arkadaşım gayet hepsi güzel ve doğruuuuu
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl üzülme kıyamam valla küçükken evde böyle yüksek yerlere tırmanırdım(heyecan işte)ama korktuğumu anladım.. bana göre değil...seni kırmak değildi amacım kusura bakma Bakmadım arkadaşım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.