Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 BA HER KARI PO Üç harfli öyle bir sözcük bulunuz ki, yukarıdaki dört harf grubunun başına, sonuna ya da arasına yerleştirildiğinde anlamlı dört sözcük oluşsun? taurus senin sorularının yanında ufak tefek ama olsun...dağcılık falan.ben kesinlikle anlamıyorum dağcılıktan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Öyle deyip üzme beni yaa.. Sene boyunca kendime ayırabildiğim ufacık zaman aralıklarında yapabildiğim 2-3 şeyden biri dağcılık.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Öyle deyip üzme beni yaa.. Sene boyunca kendime ayırabildiğim ufacık zaman aralıklarında yapabildiğim 2-3 şeyden biri dağcılık.. üzülme kıyamam valla küçükken evde böyle yüksek yerlere tırmanırdım(heyecan işte)ama korktuğumu anladım.. bana göre değil...seni kırmak değildi amacım kusura bakma Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bALTa hALTer karALTı (böyle bi kelime varmı bilmiyorum ama başka bulamadım) pALTo yani bence ALT Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bALTa hALTer karALTı (böyle bi kelime varmı bilmiyorum ama başka bulamadım) pALTo yani bence ALT tebrik ederim arkadaşım gayet hepsi güzel ve doğruuuuu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 üzülme kıyamam valla küçükken evde böyle yüksek yerlere tırmanırdım(heyecan işte)ama korktuğumu anladım.. bana göre değil...seni kırmak değildi amacım kusura bakma Bakmadım arkadaşım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.