Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl bazen insanlar hayattan zevk alamazlar ya .Bu durumdan kurtulmak için neler yaparsınız ne sizi yeniden bağlar hayata
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl oooooooooooo katre varya bana şu zamanlarda ole çok oldu ki bu......anlatamam. beni arkadaşlarımla eğlenmek kafamı dağıtır.dostlarımla konuşup bu konuda tavsiyeleini alırım. ama bence en çok yardım edecek biraz eğlenmektir. hem kafası dağılıyo insanın hem de hayatın tadını biraz alınca gerisi de geliyo
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl Sırt üstü yatıp,gökyüzünde yıldızları seyrederim... benimde tercihim bu... dinlendiriyo insanı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 18 yıl oooooooooooo katre varya bana şu zamanlarda ole çok oldu ki bu......anlatamam. beni arkadaşlarımla eğlenmek kafamı dağıtır.dostlarımla konuşup bu konuda tavsiyeleini alırım. ama bence en çok yardım edecek biraz eğlenmektir. hem kafası dağılıyo insanın hem de hayatın tadını biraz alınca gerisi de geliyo Haklısın ama canı sıkkınken ne eğlendirebilirki insanı .... banada bu sık olmaya başladı ve bi çare arıyom artık hayat güsel mi gerçekten
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Kadınların sıkıntılardan kurtulmak ve yaşam kalitelerini artırmak için; göğüslerinizi küçültünüz...dünyada tercih edilen göğüs ölçüsü 85 den 80 düştü.. Erkek ise üsteki şekildeki kişinin sıkıntısını giderirse,kendi sıkıntısıda gider.... hı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.