Φ liyakorn Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI VE BAKTI Kİ BAŞLADIĞI NOKTAYA DÖNMÜŞ.ACABA AVCININ AVI NEDİR ? Alıntı
Φ ulugul Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 hareketli bir zemin canlandı aklımda.. nasıl oluyorda başladığı noktaya dönüyor? oysa başladığı noktaya göre 3 m doğuda olmaz mı? üff anlamadım:( ip ucu var mıı? Alıntı
Φ axiyim Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Merhaba, Cevap kutup ayısıdır. Saygılar... Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 evet doğru bu olay sadece kuzey kutbunda gerçekleşebilir. Alıntı
Φ coray Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 bu olay nASIL gerçeklerşir bide onu söylemek gerekir. Adam buzulun üstünde oda hareket ediyo bu şekilde mi? Alıntı
Φ liyakorn Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 YOK BE CORAY CARDEŞ,ADAM TAM KUZEY KUTUP NOKTASINDA AVA BAŞLIYOR.KUTUPTAN İSTENİLDİĞİ ŞEKİLDE HAREKET EDİLİRSE ( Kİ DÜNYANIN ŞEKLİNİN BUNDA RÖLÜ BÜYÜK) AYNI NOKTAYA GELİNDİĞİNİ GÖRECEKSİN Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 evet doğru bu olay sadece kuzey kutbunda gerçekleşebilir. bu olayın gerçekleşebileceği başka yarler de var düşünün bakalım hiç zor değil Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Güney kutbu.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Güney kutbu.. soru: AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI güney kutbunun güneyine nasıl gideceksiniz? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI VE BAKTI Kİ BAŞLADIĞI NOKTAYA DÖNMÜŞ.ACABA AVCININ AVI NEDİR ? bu sorunun "kuzey kutbu" dışında bir cevabı daha olduğunu söylemiş ve neresi olduğunu sormuştum cevap gelmedi ben veriyorum: güney kutbuna gidin kuzeye doğru biraz ilerleyin öyle bir noktaya (paralele) kadar ilerleyin ki o noktadan geçen paralelin uzunluğu (halkanın çevresi) 3 km olsun şimdi 3 km daha kuzeye gidin ve durun işte sorumun cevabı bu nokta. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.