Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:clover: AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI VE BAKTI Kİ BAŞLADIĞI NOKTAYA DÖNMÜŞ.ACABA AVCININ AVI NEDİR ? :clover:
Gönderi tarihi:

hareketli bir zemin canlandı aklımda.. nasıl oluyorda başladığı noktaya dönüyor? oysa başladığı noktaya göre 3 m doğuda olmaz mı? üff anlamadım:( ip ucu var mıı? :blushing:

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Cevap kutup ayısıdır.

Saygılar...

Gönderi tarihi:

bu olay nASIL gerçeklerşir bide onu söylemek gerekir. Adam buzulun üstünde oda hareket ediyo bu şekilde mi?

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

YOK BE CORAY CARDEŞ,ADAM TAM KUZEY KUTUP NOKTASINDA AVA BAŞLIYOR.KUTUPTAN İSTENİLDİĞİ ŞEKİLDE HAREKET EDİLİRSE ( Kİ DÜNYANIN ŞEKLİNİN BUNDA RÖLÜ BÜYÜK) AYNI NOKTAYA GELİNDİĞİNİ GÖRECEKSİN

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

evet doğru

bu olay sadece kuzey kutbunda gerçekleşebilir.

:clover:

bu olayın gerçekleşebileceği başka yarler de var

düşünün bakalım :cat: hiç zor değil

Gönderi tarihi:

Güney kutbu..:)

Gönderi tarihi:

Güney kutbu..:)

soru: AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI

güney kutbunun güneyine nasıl gideceksiniz?

Gönderi tarihi:

:clover: AVCI AVINI 3 KM GÜNEYE, SONRA 3 KM DOĞUYA VE NİHAYET 3 KM KUZEYE KOVALADI VE BAKTI Kİ BAŞLADIĞI NOKTAYA DÖNMÜŞ.ACABA AVCININ AVI NEDİR ? :clover:

bu sorunun "kuzey kutbu" dışında bir cevabı daha olduğunu söylemiş ve neresi olduğunu sormuştum

cevap gelmedi :sweatingbullets:

ben veriyorum:

güney kutbuna gidin

kuzeye doğru biraz ilerleyin

öyle bir noktaya (paralele) kadar ilerleyin ki

o noktadan geçen paralelin uzunluğu (halkanın çevresi) 3 km olsun

şimdi 3 km daha kuzeye gidin

ve durun

işte sorumun cevabı bu nokta. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.