Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım o saman sana naty dn bi soz.... maydam benim... not:bayanları anlamak zordur hatta imkansızdır... boşver fazla uğraşma arkadaşım.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım o saman sana naty dn bi soz.... maydam benim... not:bayanları anlamak zordur hatta imkansızdır... boşver fazla uğraşma arkadaşım.. oo kardeşim manyetik olmuşsun artık güle güle kullan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki. arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 saol siyahx kardeşim eet.ama essiz kısda bi sürü gereksiz topic açmış Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 saol siyahx kardeşim eet.ama essiz kısda bi sürü gereksiz topic açmış ama birinin nerde olduğunu sormak için açmamış düşünsene kardeşim herkesin biribirinin naptığını öğrenmek için bi topic açtığını Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni ne bilim ya havadan sudan deyince yazdıydım o zaman bilmeden. Höstllenince yine yazdım. Sessizliğin kızı sana mı dedi rahatsız olduğunu, bana küsmüşmü kü acaba? haklı kızın internet sapığı oldum yav. Neysem bi daha okumada kalım ya yazmayım. ikazlarına soğol bir özür daha Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 saol siyahx kardeşim eet.ama essiz kısda bi sürü gereksiz topic açmış gereksiz olarak seni adına topic açmıştım hatırlatırım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki. ya arkadaşım sen hep böylemisin yoksa rol mü yapıyosun... arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni Valla inadı inat heralde... Gereksiz topic açmak nedir biliyormusunuz peki.. Bu arada burcu böyle topicler açmandan rahatsız oluyor.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ne bilim ya havadan sudan deyince yazdıydım o zaman bilmeden. Höstllenince yine yazdım. Sessizliğin kızı sana mı dedi rahatsız olduğunu, bana küsmüşmü kü acaba? haklı kızın internet sapığı oldum yav. Neysem bi daha okumada kalım ya yazmayım. ikazlarına soğol bir özür daha arkadaşım lütfen diyorum sadece adıma artık başlık açma cidden rahatsız oluyorum Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bende bi tane açıyim o saman "sesiz kız....değil geveze kıs" diye Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ya arkadaşım sen hep böylemisin yoksa rol mü yapıyosun... Valla inadı inat heralde... Gereksiz topic açmak nedir biliyormusunuz peki.. Bu arada burcu böyle topicler açmandan rahatsız oluyor.. ya ben nasılım ki? gereksiz topik açmadım ki içimden geleni yazdım hani havadan sudan ya. ben ciddi konularada tartışabilirim böle daha iyi usandım ciddiyetten beyden hanımdan gündemden biraz sitres atalım dedik topa tutulduk. Hem ben burcuya naptım ki rahatsız oluyor tanımışta değilim. valla ben buyum. slm. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Öncelikle hoşgeldin.. ... Açtığın başlık üserinde diğer yazmak istediğin iletilerinide yazabilrisin..Bunun için tekrar tekrar bir topic açman gerekmez... Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım lütfen diyorum sadece adıma artık başlık açma cidden rahatsız oluyorum foruma geldiğimde ilk seni tanıdıydım ne bilim ya koyduğun resimdenmi yazılarındanmı etkilendim cidden senden özürler dilerim . Saygım sonsuzdur sana bi daha olmayacak sana karşı olanların karşısındayım iyi pazarlar. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 foruma geldiğimde ilk seni tanıdıydım ne bilim ya koyduğun resimdenmi yazılarındanmı etkilendim cidden senden özürler dilerim . Saygım sonsuzdur sana bi daha olmayacak sana karşı olanların karşısındayım iyi pazarlar. önemli değil.böle sürekli topic açmak rahatsızlık veriyor Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 önemli değil.böle sürekli topic açmak rahatsızlık veriyor anladım usta. Nevşehirden sevgiler herkese Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 önemli değil.böle sürekli topic açmak rahatsızlık veriyor sessizliğin kızı yeni karıştırırken okudum sizin kardeşiniz mi. İnan çok üzüldüm yeni duydum acını tazelemk istemezdim başın sağ olsun Allah sabır versin acına katılıyorum. seni bilmeden daha çok üzdüğümü anladım kimsede demedi. Kendine iyi bak. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 arkadaşım o saman sana naty dn bi soz.... maydam benim... Hoyt Ayrıyeten daylı, ellaham, kerahat, sıraca,hasba, köten.. bunları da ekle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki. sözlükte tabiki de olmaz..insanların refleks yada şaşkınlık anında çıkardıkları sesler sözlukte olmayabılır..çıkardığımız her ses sözlükte var mı sizce güldürmeyiniz beni hönk şaşırıp kaldım anlamındaydı.. ve alelade şeyleri alelade kelimelerle anlatırım ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ve alelade şeyleri alelade kelimelerle anlatırım ben Kesinlikle Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki. Do you speak turkish? Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Do you speak turkish? yes yes apla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.