Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki.

Gönderi tarihi:

arkadaşım o saman sana naty dn bi soz....

maydam benim...

:D

not:bayanları anlamak zordur hatta imkansızdır...

boşver fazla uğraşma arkadaşım..

Gönderi tarihi:

maydam benim...

not:bayanları anlamak zordur hatta imkansızdır...

boşver fazla uğraşma arkadaşım..

oo kardeşim manyetik olmuşsun artık güle güle kullan :D

Gönderi tarihi:

Özür dilememe rağmen sedelina beni hönklemiş olivia da yetmez demiş. Sözlüğe baktım hönkü bulamadım. heralde iyi bir iltifat değil. Yardım edinde bulalım, bilen varsa yazsın, hem sende bi şeyler söyle sessiziğin kızı hönkmüyüm ki.

arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın :P inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni :lol::stuart::lol::stuart:

Gönderi tarihi:

saol siyahx kardeşim ;)

eet.ama essiz kısda bi sürü gereksiz topic açmış

Gönderi tarihi:

saol siyahx kardeşim ;)

eet.ama essiz kısda bi sürü gereksiz topic açmış

ama birinin nerde olduğunu sormak için açmamış :lol::stuart:

düşünsene kardeşim herkesin biribirinin naptığını öğrenmek için bi topic açtığını :D

Gönderi tarihi:

arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın :P inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni :lol::stuart::lol::stuart:

ne bilim ya havadan sudan deyince yazdıydım o zaman bilmeden. Höstllenince yine yazdım. Sessizliğin kızı sana mı dedi rahatsız olduğunu, bana küsmüşmü kü acaba? haklı kızın internet sapığı oldum yav. Neysem bi daha okumada kalım ya yazmayım. ikazlarına soğol bir özür daha :unsure:

Gönderi tarihi:

ya arkadaşım sen hep böylemisin yoksa rol mü yapıyosun... :unsure::lol::lol::huh:

arkadaşım özür diledim demişsin ama yine gereksiz bi topic açmışsın :P inadım inat diyosun yani bu arada sessizliğin kızı bu açtığın topiclerden rahatsız bilmeni isterim ona bişeyler yazmak istiyorsan topic açmana gerek yok zaten o geldiği zaman değişik topiclerde yazıyo sende girersin cvp yazarsın böyle devamlı topic açmasan devamlı daha iyi olur hadi öptüm heyhatcım seni

Valla inadı inat heralde... -_-

Gereksiz topic açmak nedir biliyormusunuz peki.. B):lol::unsure:

Bu arada burcu böyle topicler açmandan rahatsız oluyor.. -_-

Gönderi tarihi:

ne bilim ya havadan sudan deyince yazdıydım o zaman bilmeden. Höstllenince yine yazdım. Sessizliğin kızı sana mı dedi rahatsız olduğunu, bana küsmüşmü kü acaba? haklı kızın internet sapığı oldum yav. Neysem bi daha okumada kalım ya yazmayım. ikazlarına soğol bir özür daha :unsure:

arkadaşım lütfen diyorum sadece adıma artık başlık açma cidden rahatsız oluyorum :angry:

Gönderi tarihi:

ya arkadaşım sen hep böylemisin yoksa rol mü yapıyosun... :unsure::lol::lol::huh:

Valla inadı inat heralde... -_-

Gereksiz topic açmak nedir biliyormusunuz peki.. B):lol::unsure:

Bu arada burcu böyle topicler açmandan rahatsız oluyor.. -_-

ya ben nasılım ki? gereksiz topik açmadım ki içimden geleni yazdım hani havadan sudan ya. ben ciddi konularada tartışabilirim böle daha iyi usandım ciddiyetten beyden hanımdan gündemden biraz sitres atalım dedik topa tutulduk. Hem ben burcuya naptım ki rahatsız oluyor tanımışta değilim. valla ben buyum. slm. :unsure:

Gönderi tarihi:

arkadaşım lütfen diyorum sadece adıma artık başlık açma cidden rahatsız oluyorum :angry:

foruma geldiğimde ilk seni tanıdıydım ne bilim ya koyduğun resimdenmi yazılarındanmı etkilendim cidden senden özürler dilerim . Saygım sonsuzdur sana bi daha olmayacak sana karşı olanların karşısındayım iyi pazarlar.

Gönderi tarihi:

foruma geldiğimde ilk seni tanıdıydım ne bilim ya koyduğun resimdenmi yazılarındanmı etkilendim cidden senden özürler dilerim . Saygım sonsuzdur sana bi daha olmayacak sana karşı olanların karşısındayım iyi pazarlar.

önemli değil.böle sürekli topic açmak rahatsızlık veriyor

Gönderi tarihi:

önemli değil.böle sürekli topic açmak rahatsızlık veriyor

sessizliğin kızı yeni karıştırırken okudum sizin kardeşiniz mi. İnan çok üzüldüm yeni duydum acını tazelemk istemezdim başın sağ olsun Allah sabır versin acına katılıyorum. seni bilmeden daha çok üzdüğümü anladım kimsede demedi. Kendine iyi bak.

Gönderi tarihi:

maydam benim...

Hoyt -_-

Ayrıyeten daylı, ellaham, kerahat, sıraca,hasba, köten.. bunları da ekle -_-:lol::lol:

Gönderi tarihi:

sözlükte tabiki de olmaz..insanların refleks yada şaşkınlık anında çıkardıkları sesler sözlukte olmayabılır..çıkardığımız her ses sözlükte var mı sizce güldürmeyiniz beni :D

hönk şaşırıp kaldım anlamındaydı..

ve alelade şeyleri alelade kelimelerle anlatırım ben :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.