Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl evet artık bu kürt sorunu denen başlıgı formda görmekden sıkıldım bizler asıl sorunumuza dönsek daha iyi olur diye düşünüyorum. bizleri yöneten insanların nerelerde egitim aldıgını hangi ülkerde okuyupda gelip bu ülkede yöneticilik yapmış biraz araştıralım .. bu konuda sizlerin fikirlerini almak isterim ben ve benim gibi bi çok arkadaş eminim bu konu tartısılınca cok sasıracaktır.... benim bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var bilgiler sizden şimdiden teşekkürler
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 19 yıl ŞU KÜRT SORUNU KISMINA KESİNLİKLE KATILIYORUM.ASLINDA SORUN DİYE BİRŞEYDE KALMAYACAK AMA BİZ BİRİ BİN YAPMAKTA ÖYLE USTAYIZKİ KENDİMİZE BÜYÜK SORUN YAPIP ÇIKTIK.İNSANLARI KÜRT TÜRK ALEVİ DEĞİLDE İYİ KÖTÜ DİYE AYIRMADIKTAN SONRA BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ BU BİR.DİYELİM Kİ İŞİN İÇİNDEN ÇIKILDI AMA TÜRKİYE'DE ÖYLE GERİCİ ZİHNİYETLER VARKİ BU BÜTÜN SORUNLARA ON BASAR İKİ... BAŞLIĞINA GELİNCE ŞİMDİ İDARECİLERİN BİR KISMI ALAYLI BİR KISMI OKULLU KİMİ YURT DIŞINDA EĞİTİM GÖRMÜŞ KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ KİMİ BURDAKİ OKULLARDA OKUMUŞ İŞİNDE BİR YERE GELMİŞ.YADA TAMAMEN TORPİLLE HİÇ HAKETMEDİĞİ BİR YERDE. BUNLARI BULDUK DİYELİM NE SONUÇ ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR..YANİ ALINACAK DERS NE OLACAK BİZE NE KALACAK BU KONUDA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM SONRA SANA YAZMAYA DEVAM EDEYİM. SEVGİLER..... Tarih: 4 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: karçiçeği_m
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.