Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl evet sessizliğin kızı bence antalyada (kişi kartında yazıyormu bilmiyorum sona tufaya düşmeyek ya.)
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl evet sessizliğin kızı bence antalyada (kişi kartında yazıyormu bilmiyorum sona tufaya düşmeyek ya.) yok yok abicim uzaydayım ben bulamassınız uçtu gitti adminler en kısa zamanda senide yollar oraya üzülme
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar böle iyiydi kime napıyok ya ne istiyorlarki benden anlamadım sense uçacam diye gülücük saçmışsın maşallah
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl evet sessizliğin kızı bence antalyada (kişi kartında yazıyormu bilmiyorum sona tufaya düşmeyek ya.) Bu kadar da diil yaa..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl böle iyiydi kime napıyok ya ne istiyorlarki benden anlamadım sense uçacam diye gülücük saçmışsın maşallah kimseye bişey yaptığın yokda alakasız konularda topic açıyosun arkadaşım eğer amacın muhabbet etmekse hepimizz burdayız istediğin konuda konuşmak veya eğlenmek amacıyla topic açabilirsin ama kişilere özel topic'ler açarsan olmaz böyle devamlı Saygılar.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Bu kadar da diil yaa.. bencede kimseye bişey yaptığın yokda alakasız konularda topic açıyosun arkadaşım eğer amacın muhabbet etmekse hepimizz burdayız istediğin konuda konuşmak veya eğlenmek amacıyla topic açabilirsin ama kişilere özel topic'ler açarsan olmaz böyle devamlı Saygılar. hay azına sağlık
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar haklısınız hepinizden özür dilerim. biraz ukalalık oldu galiba bi daha rahatsız etmicem. sonradan görmüşün halide diyebilirsiniz.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl evet sessizliğin kızı bence antalyada (kişi kartında yazıyormu bilmiyorum sona tufaya düşmeyek ya.) e yuh... Bu kadar da diil yaa.. Senide geçti kıs bu.. Ama tek farkınız var.. Sen topicleri katlediyon, bu konuları.. haklısınız hepinizden özür dilerim. biraz ukalalık oldu galiba bi daha rahatsız etmicem. sonradan görmüşün halide diyebilirsiniz. Topiğin anteni varmıydı...?
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl hönk diyıcem musadenizle Hönkk demek yetmiyor malesef sedoş abla..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl o ne demek ciğerparem??????????hönkkk...????? (şaka kıs kısma hemen)
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl o ne demek ciğerparem??????????hönkkk...????? (şaka kıs kısma hemen) ciğerparemi... asıl ben bi hönk yapcam şimdi görücen heeeaa...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Hönnnkk : İnternet dilinde şaşırma anlamına bir tabirdir... İnternet dışında kullandığınısda karşınısdakiler size çok garip bakabilirler Ama nette bu tabiri herkes bilir
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olivia imzan yakıyo kısss Öyledir..Seninkininde benden aşağı kalır yanı yok..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olivia imzan yakıyo kısss Öyledir..Seninkininde benden aşağı kalır yanı yok.. bu şarkıyı birileri iyi tanır kıslar sizden korkulur. ters düşülmez sizinle...................
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl Senide geçti kıs bu.. Ama tek farkınız var.. Sen topicleri katlediyon, bu konuları.. O kadar da agırlıgımıs olsun dimi..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl kıslar sizden korkulur. ters düşülmez sizinle................... bencede düşme bak karışmam
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl düşmem merak etme huyum değildir sen nick ini geveze kız olarak değiştirsene
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl düşmem merak etme huyum değildir sen nick ini geveze kız olarak değiştirsene yok ben ukala_kız yapıcam nic
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl olabilir ama ukalalığını gormedim görmediysen gösteririz ukalalığımızıda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.