Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl 2 sene önce eskişehir de 1 dostumun misafiriydim.. Yunus Emre caddesinde ki porsuk cayı'nın üzerinde cep telefonum calmişti..Adrenalin sewiyesinin yüksek oldugu bir tel görüşmesi yapıyordum..Tam Köprü''nün ortasında ve yaya kalsdırımında köprü korkuluklarına dayanarak tel ile görüşme zyapıyordumm.. Konuşmam esnasında dalgınlıgımdan faydalanarak ayağimin dibinden cantayı bir kapkaççi kaşla göz arasında götürmüş.. Anında cep telefonumla Polisi aradım. merkez Emniyet:'' oraya biz bakmıyoruz..falaan karakolu arayın'' dedi.. Sölenilen karakolu aradım^^ ''Biz köprüye kadar bakıyoruz..Köprü bize ait değil siz falan karakolu arayın'' dedi.. Bu defa 3. karakolu aradım onlarda '' Biz Köprünün bu tarafta ki kaldırımına kadar bakıyoruz,,Siz öbür karakolu [yani az önce aradığım karakolu] arayın'' dediler.. V hepside'' öbür karakolu arayın,,hemde bu iş telefonla olmaz yazılı dilekçe vermeniz gerekir'' dediler.. OYsa ABD'deki gibi bir polis teşkilatı olsa yollar anında kesilecek v cantayı alıp kacan anında yakalanacak v yakalanması icin anında belkide bir helikopter de kalkacaktı.. Ama bizde nerde gidip dilekçevereceksin..ifade icin 1 saat bekleyeceksin..İşin yoksa uğraş dur..Tabiki dilekçe filan vermedim.merkez emniyet dahil 3 karakolu aradım..hepside''Biz köprünün üzerine bakmıyoruz dediler.. 10 dakika sonra aynı yerde..4 tekeerlekli el arabası ile zabıtalardan kacan 1 işportacı gördüm ve hemen dur kaçmana gerek yopk...Şu köpr4ünün ortasında devlet yok..Buraya hiç bir polis karişmiyor bursı tam sınır getir arabanı burada köprünün orta oktasında köprü kaldırımında malını rahat rahat sat dedim.. Cantam gitti için devletin laçka olan kurumlarına kızdığım için bu işportacıya bende yardım ederek köprünün ortasına arabasını getirdik.. 3 gü,n sonra bu işportacıya rastladım adam malını şakır şakır aynı yerde satıyordu..V bana dediki'' abi bana n büyük iyilik yaptın..Hakikatenn burda bir deevlet yok..Durmadan zabıta arabası geçiyor..Ama hiçbirisi 3 gündür müdehale etmedi'' dedi..Devam et satişina Hiç korkma dedim.. Düşününce bizler eleştirdikçe Siyasiler ve kamu kurumları aksini yapıyor.. Ya biiz yok sayıyorlar.. Yada bizleri enayi yerine koyuyorlar.. Bana göre yeri dolduramayacak 2 kişi:KEMAL SUNAL,,,BARIŞ MANCO.. BAna göre En doğru Reklam: ''İLAç gibi Radyo'' repliği ile KraL Fm.. BAna Göre en yağci gazete:Türkiye Gazetesi.. Bu gaztenin temel amaci hangi ikdidar olursa olsun hepsine yağ çekmek temek polikası olmuş..Ülkeyi bölmeye kalkişan bir parti iktdara gelse innaıyorum ki yine yağ çekmeye dewan edecektir.. Bana göre Garibanın 3 kurusuna göz diken 2 kişi:Y.Murat DEmireL..Enver Ören.. ''100 dolarınıza haftalık faiz wweryoruz diye EGE bank'ın reklamı dewam ederken İÇ işleri bakanlığına BAnakaya el konulmadan 3 ay önce bir abi faks çekmişti..Bu mektub işleme konsaydı belkide 500 milyon dolar kurtulacaktı..Vatandaş ve vasıfsız bir yurttaş olduğu için mektubu dikkate alınmadı..V tam Ege bank hortumuyla halkın 1 milyar 400 milyon doları hrtumlanarak çalindi..Bu para ile orta ölçekte 500 tane fabrika kurulurdu..500 tanede yan sanayisi olurdu..V 1 milyon Kişi geçimini sağlyacak işe kavuşurdu..Dewlette vergi olarak kazançlı çıkardı.. Buradan Süleyman Demirel'e sesleniyorum... Acının ucu hafifce kendine dokunduğunda [şevket demirel'in mallarına el konulduğu günü] apar topar bir helikopter ile Ispartaya gittin ve gazstecilere '' BU bir Gasptır''dedin.. Sayın DemireL bana ve millete cevap ver Yeğenin Y.Murat DemireL 1.5milyon doları götürdüğünde niye ''BU GASPTIR'' demedin. Senin 7,8 yıl önce ''İŞTE BENİM AİLEM BUNLAR'' diye elinle gösterdiğin aile fotografındaki kişiler bu ülkenin kaç milyarını götürdü..Bana bu rakamı sölermisin??? Diyeceğin cümleyi biliyorum... ''BİNANALEYH hukuk dewletinde kurumlar vardır.Suçlu olan cezasını çeker'' diyeceksin..yeğenin hafif yaralandı APAr topar Helikopter ile ziaretine gittiniz..benim 1 yeğenim var bırakınız ziyaretine gitmeyi bu yeğenimin ölüm haberini getirine 10 bin dolar bahşiş vwereceğimm.. Sayın Ecevit'in Vahdettin açıklamsına cevap verirken 30,40 yıL bosa geçtiğini ay nı zamanda dolaylı olarak itiraf etmiş oluyormusunuz?? şimdi Nasıl ATATÜRK'ü ismi nasıl ki yeni doğan 1 jojuğa konamıyorsa..Türkiye ismininde özel Şirketin bir ürününün(gaztesinin) adına konulmaması gerekir..Çünkü bu kelime milli bir isimdir..Yada konuya yasal 1 değişiklik yapılmalıdır..bakınız adama gazatesinin ve TV sinin adına milli kelime olan Türkiye ismini koymuş..Holdingin adına Kur'anda bir sure olan ''İHLAS''kelimesini koymuş..yani milletin dini değerlerini Ticarete alet ediyor..(Ülke siyasetçilerinin yaptığı gibi Türban olayında OY ticareti hem saği hem solu).. Sora Tv sinde kuran okutuyor..Askere Şirin gözükmek adına mehmetcik programı yapıyor..gazetisi gelen hükümete yağcilik yapıyor..sonra faizsiz sistem diyerek dar gelirli inançlı kesimin parasını topluyor..br yandan baldırı cıplak bazı sanatçilara trilyonlar ödüyordu..Sonra battım diye bütün garibanların paerasinin üstüne yatıyor..bU nasıl batiş nasıl kanun anlmaıyorum..BAtalı seneler oldu acaklıların 90 daha parasını alamadı.. Battiği günlerde oğlunu ABD'ye gönderip ABD bayragı altında ABD vatandaşi yaptı.. Ayrıca kaç Trilyon Dİyanet'in parasını yedin Diyanet Wakfı''nın gelirinin %80''i Cuma günleri Türkiyede bütün camilerden toplanan paralardan oluşuyor..Sonuyç olarak haftalarca Türkiye genelinde 70.000 tane camide toplanan paraların bir kısmınıEnver ören yemiş oluyor.. Eğer bu Diyanet''in v garibanların parasını ödemezesn zehir zıkkım olsun burnundan gelsin diyorum.. hükümete yağ çekecek idare edeceksin bakalım Allah'a yağ çekmeye takatın olacak mı??? Bu DİN hiç bir kuruluşun ve Kişilerin tekelinde değildir.. 2 kişiyi örnek verdim sadece oysa bu örnekler o kadar çok ki maalesef... ÇOK ÖNEMLİ: Sayın Başbakan Tayyib Beğ.. İSrrail dewletinin nasıl kurulduğununun tarihçesini bir defa okumanızı 1 vasıfsız vatandaş olarak hatırlatmak istiyorum..İsrail dewleti kurulmadan önce 1 çok Yahudi,,Filistinlilerden yanyana(birbirine eklenebilecek)toprak satın alıyorlardı..Bu topraklar Yahudilere satılırken bir çok Filistin li '' Topraklarıımızı çok iyi fiyata satıyorusz'' diye adeta sewinmişlerdi...Ama aradan bir kaç yıl geçtikten sonra İSrailliler Filistin''e kan kusturmaya başlamiş v tüm ortadoğu bölgeisini tehdt eder hale gelmişlerdir.. Şİmdi aynı Ş,,Maalesef Ülkemizde başlamiştir..İsrailliler Güney bölgemizde yanyana hızla toprak satın almaya başlamiştir..Bu toprak satişlarına Anayasa Mahkemesi verdiği kararla dur dediği halde Sayın maliye bakanı gerekli yasak düzenlemeleri yapip bu satişlara kolaylık getirecez demektetir.. BU gelişme Çok tehlikeli olduğunu hatırlatmak istiyorum.. YAbancı ülkelerin Türkiyede bulunan Büyükelçilikelrinin bulunduğu alan nasıl ki yabancı 1 ülkenin topraği sayılıyor(kabul ediliyorsaa v bu binaların v bahçeleirnde Türk polisi giremiyorsa;İsraillilerin yanyana alarak çoğaltmiş olduğu bu topraklarda bir gin Büyükelçilik statüsüne geçecek bu topraklara(belkide bşr gün)Türk polisi ve askeri giremeyecektir.. **Bu çok tehlikeli durumu Görmezden gelen TAyyib Beg ve Siyasileri Duyarlı olmaya ve 10 düşünüp bir karar almaya davet ediyorum..** Sayın başbakan TAyyib BEg IMF ile tekrar<tekrar yeniden ''stand-by''antlaşmaları yaparak köylü çifçi v memuru IMF''ye ezdireceğine v IMF nin MİLYAR DOLARINA AYLARCA EL AÇACAĞİNİZA: İşte size tam 50 milyar dolarlık bir kaynak PROJESİ... (Dewletin Kurum V kuruluşlarını özelleştirip satacağiniza) nASIL Mİ..???? -Cok basit.. 1 yasal değişiklik ile bu ülkenin bütün havaalanlarının..limanlanlarının.. köprülerinin..hastanelerinin..1cok kamu binalarının..otoyollarının..karayollarının..caddelerinin v sokak isimlerinin[ yapılacak bir yasal değilikle] ihale edilerek açık artırma usulü ile bunlarının siimlerinin satılması sonucu(basitce yapmiş olduğum bir hesaplamaya göre) dewletin kasasına en az 2 ay içersinde 50 milyardolar girecektir.. Örneğin;Boğazici köprüüs ismi Bozğazici köprüüs değilde Arçelik Köprüsü oluversin..V ya Esenboga havaalanının ismi VESTEL havaalanı oluversin..V ya Temotoyolu SAbanc Otoyolu olsun ayrıca<aotoyollarda binlerce Viyadük var Karayollarında onbnlerce köprü var yine ayrıca Türkiyede onbinlerce hastene v okul var..Bunların isimlerinin ihale ile satılması sonucunda en az 50 milyar dolar bir gelir elde edilecektir..Bir köy yolundaki 5metrekarelik bir köprünün isminden bile 5,1o milyar lira gelir elde edilecektir..Ayrıca(kesin bilmiyorum ama)Türkiye genelinde 2 milyon adet sokak olsa bu sokakların siimleri ortala(3.000ytl) den ihale eedeilse sadece sokka isimlerinden 6 milyar dolar gibi bir para dewletin kasaına girecektir.. Ayrıca Sayın başbakan TAyyin Beg Dünyada bir eşi benzeri daha olmayan V Türk Halkına(turuistlerin ziyaretlerinden başka hiçbir faydası olmayan) Topkapı Satayındaki KAşikçi elması,,Uluslararsı Bir ihalede açık artırma ile satılması sonucu buradan gelecek para ile Türkiyede yüzlercer Büyük fabrika kurulabilir ve işşizlik tamamen ortadan kalkabilir..bence dewletin fabrikaları yabancılara satılacağina bu elmsıns atılarak yeni fabrikaların kurulması daha iyidir.. SayGıLar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.