Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. valla arada susuyorumda sen böle özel mesaj atar gibi başlık açmaya devam edersen tahminim temelli susanlardan olucaksın gibi benden sölemesi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 valla arada susuyorumda sen böle özel mesaj atar gibi başlık açmaya devam edersen tahminim temelli susanlardan olucaksın gibi benden sölemesi )))))))))) Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. ha ha.. süpersin heyhat.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ha ha.. süpersin heyhat.. : Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam Arkadaşşşşş... Gereksiz topicler açıp durmasan diyorum... Her konu serbest tamam ama sizce bu başlığa uygun bir topic mi ...? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam yaz arkadaşım yaz sende yaz özgürlük var admine yakalanırsan karışmam gereksiz topic açmaktan Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 topic ne onuda bilmiyorum ama iyi bi şey heralde saygılıyım ama bazende zincirleri kırmak lazım yazacam günümdeyim bugün admin abiler hş görsün be . Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 topic ne onuda bilmiyorum ama iyi bi şey heralde saygılıyım ama bazende zincirleri kırmak lazım yazacam günümdeyim bugün admin abiler hş görsün be . Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 İyidir iyi Bi de topic katletmek var o ayrı bi konu.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 İyidir iyi Bi de topic katletmek var o ayrı bi konu.. hiç sorma ya... topic katletmek diyince nedense aklıma sen ve gece geliyo... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 topic katletmek diyince nedense aklıma sen ve gece geliyo... Hahohuhhaahuhuhiii Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 mesela ben görünürde kral x topicini katlederim aslı öle değil o topici sedat bana verdi istediğim kadar yazıyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 mesela ben görünürde kral x topicini katlederim aslı öle değil o topici sedat bana verdi istediğim kadar yazıyorum ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum Neaah sen kral mısın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum benim tanıdığım kralx hatırlar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 benim tanıdığım kralx hatırlar sedat o topici bana verdi diyince üstüme alındım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sedat o topici bana verdi diyince üstüme alındım evet verdi sorabilirsiniz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 evet verdi sorabilirsiniz tamam benim adımda sedat ve verdiğimi hatırlamıyorum diyorum kısımm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 tamam benim adımda sedat ve verdiğimi hatırlamıyorum diyorum kısımm adın sedat olabilir benim dediğim kişi olamassın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 adın sedat olabilir benim dediğim kişi olamassın çok emin olma Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 çok emin olma sadece şunu diyorum sedat burcuyu çok iyi tanır ve onu heryerde tanıyacağını bilir Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sadece şunu diyorum sedat burcuyu çok iyi tanır ve onu heryerde tanıyacağını bilir burcu kim? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.