Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 18 yıl Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti.
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. valla arada susuyorumda sen böle özel mesaj atar gibi başlık açmaya devam edersen tahminim temelli susanlardan olucaksın gibi benden sölemesi
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl valla arada susuyorumda sen böle özel mesaj atar gibi başlık açmaya devam edersen tahminim temelli susanlardan olucaksın gibi benden sölemesi ))))))))))
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Sessizliğin konuşan kızı sustunuz bugün. Bir şeyler mi değişti. ha ha.. süpersin heyhat..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam Arkadaşşşşş... Gereksiz topicler açıp durmasan diyorum... Her konu serbest tamam ama sizce bu başlığa uygun bir topic mi ...?
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl niye alıntı yapamıyıorum senin mwsajına ben bilmiyordum derim hem noluyorki böle olunca zaten konuşuyoruz herkesde bizi dinliyormuş çokda özel konuşmuyoruz can sıkıntısı her konu serbest degilmi sessizliğin gizemli kızı yazacam işte yazacam yaz arkadaşım yaz sende yaz özgürlük var admine yakalanırsan karışmam gereksiz topic açmaktan
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar topic ne onuda bilmiyorum ama iyi bi şey heralde saygılıyım ama bazende zincirleri kırmak lazım yazacam günümdeyim bugün admin abiler hş görsün be .
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl topic ne onuda bilmiyorum ama iyi bi şey heralde saygılıyım ama bazende zincirleri kırmak lazım yazacam günümdeyim bugün admin abiler hş görsün be .
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl İyidir iyi Bi de topic katletmek var o ayrı bi konu.. hiç sorma ya... topic katletmek diyince nedense aklıma sen ve gece geliyo...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl topic katletmek diyince nedense aklıma sen ve gece geliyo... Hahohuhhaahuhuhiii
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl mesela ben görünürde kral x topicini katlederim aslı öle değil o topici sedat bana verdi istediğim kadar yazıyorum
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl mesela ben görünürde kral x topicini katlederim aslı öle değil o topici sedat bana verdi istediğim kadar yazıyorum ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum Neaah sen kral mısın
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl ben sana öyle bi topic verdiğimi hatırlamıyorum benim tanıdığım kralx hatırlar
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl benim tanıdığım kralx hatırlar sedat o topici bana verdi diyince üstüme alındım
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sedat o topici bana verdi diyince üstüme alındım evet verdi sorabilirsiniz
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl evet verdi sorabilirsiniz tamam benim adımda sedat ve verdiğimi hatırlamıyorum diyorum kısımm
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl tamam benim adımda sedat ve verdiğimi hatırlamıyorum diyorum kısımm adın sedat olabilir benim dediğim kişi olamassın
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl adın sedat olabilir benim dediğim kişi olamassın çok emin olma
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl çok emin olma sadece şunu diyorum sedat burcuyu çok iyi tanır ve onu heryerde tanıyacağını bilir
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl sadece şunu diyorum sedat burcuyu çok iyi tanır ve onu heryerde tanıyacağını bilir burcu kim?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.