Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Bence annenimi yoksa babanımı daha çok seviyosun demiyorlarmı ona çok gıçık oluyorum ve saçma buluyorum.
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 iyiyiz çok şükür.. Sözlülerde hocaların sorduğu soru:"eveeeeett tahtaya kim kalkmak ister??" Tabi bütün öğrenciler: "ben hocam bennnn bennn benn" Öğretmen: "hadi hadi biliyorum çalışmadığınızı... parmak kaldıranı kaldırıcamı zannediyorsunuz.." Şimdi..... Madem tahtaya kaldırmıcan niye soruyosun..??
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 mesela sen yatakta uzanmışsındır tv izliyosundur annen gelir şöyle bi soru sorar uyudunmu oğlum!
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 evet anneeeeee.. Hergün stajdan eve dolmuşla giderim...Eve geç kaldığımda babam arar.. - nerde kaldın kızım..? - geliyorum baba yoldayım.. - dolmuştamısın...?? ....................................... Sanki yürüyerek gelicem..
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 kapı zili çalar megafondan seslenirsin haliyle tabi kim o? diye aşağıdan bi cvp gelir BEN!? sen kimsin yaw
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Benim dedik ya.. bahçeyi sularız... - suyu açtınmı kızım..? - açtım anne... - e hani hortumdan akmıyor..?? - demekki açmamışım..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bekarsındır evlenmeyi düşünmüyo musun diye sorarlar nişanlanırsın düğün ne zaman diye sorarlar evlenirsin bebek nezaman diye sorarlar aslında saçma sorular sayılmas ama fix hiç değişmes
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 telefonu açıyosun Karşındaki: Alo napıyosun? Ya napacam şu an senle telefonda konuşuyorum
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 benim yeğen 5 yaşında en sıkıldığı soruda "Büyüyünce ne olcan?" Ya beş yaşındaki çocuk daha hiç bi mesleği tanımıyo Üstelik daha üniversite çağına gelmiş olanlar daha ne olcaklarına karar veremezken.....
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 niye gözlük takıyosun gözlerinmi bozuk? :lol: yok süs diye takıyorum:P
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 iyiyiz çok şükür.. Sözlülerde hocaların sorduğu soru:"eveeeeett tahtaya kim kalkmak ister??" Tabi bütün öğrenciler: "ben hocam bennnn bennn benn" Öğretmen: "hadi hadi biliyorum çalışmadığınızı... parmak kaldıranı kaldırıcamı zannediyorsunuz.." Şimdi..... Madem tahtaya kaldırmıcan niye soruyosun..?? Benim de çok gıcık oldugum bir soruydu bu bir zamanlar Şimdilerde Nerdesin ? Sanane nerdeysem nerdeyim
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Şimdilerde Nerdesin ? Sanane nerdeysem nerdeyim Senden de bu beklenirdi..
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 x-hadi gel yüzelim y-ben yüzme bilmiyorum x-hiçmi bilmiyosun?
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 " Kardeşş sağır olmak nasıl bir duygu?? Alooooooo cvp versene..."
Misafir olivia Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 -Oğlum nerdesin..? -Tuvaletteyim anne.. -Oğlum ne yapıyorsun tuvalette..?
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 en saçma sorusunu bilemem de ,en saçma topiclerını gördum az önce
Φ cecile Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Bence annenimi yoksa babanımı daha çok seviyosun demiyorlarmı ona çok gıçık oluyorum ve saçma buluyorum. +1 ben de tam senin yazdığını yazacaktım
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 +1 ben de tam senin yazdığını yazacaktım sağol cecile yani çok saçma bişey bence
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 oglum tatam anlasılan gene kaldın barı kac dersın var onu soyle
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bi yere gidersin ve o ortamdan seni bekleyenlerden biri hemen sorar, aa geldinmi? hayır yoldayım yada evet geldim ne olacak
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bence annenimi yoksa babanımı daha çok seviyosun demiyorlarmı ona çok gıçık oluyorum ve saçma buluyorum. bencede
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 1 uyuyor musun? 2 niye soruyorsun? ve cevabi "ozel bir sebebi yok" olan butun sorular..orn:bu niye burda,lamba niye yanik,kapi neden acik,yastik neden egri? vs.. yani kapiyi kapatmami mi istiyorsun,niye acik olusunun izahini mi,kapat dense olmaz mi?
Önerilen İletiler