Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ilk önce ben başlim ben en aldığım bir pantalonu annem çok sıcak suda yıkamış ve haliyle çekmiş tabiki :)aldığım yere götürdüm orada sıcak suylamı yıkandı dediler hayır hatta annem elde yıkadı dedim ve değiştirdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Nerden almıştın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Nerden almıştın Sarar'dan almıştım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 -Memur bey vallahi bir bira içtik onunda hepsini içemedim vallaa... -Üfleyin beyefendi üfleyin... -sağolun Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 net cafede çalışıyorum.anamakina o kadar iyi diil.kapıyı ve tüm müşterileri rahatça görebilceğim bi bilgisayar var ee kasayada yakın.neyse bi kız geldi ölürmüsün öldürürmüsün tam yerimden kalkıp o pcde oyuna giricem ben buraya oturacam dedi bende o bilgisayarın bi arızası var dedim 2-3 dk oyalandım sonra oyuna girdim.ama tüm masalar boştu gitsin başka yere yaw Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 anneme pazar düğün var dedim erkek arkadaşımla buluştum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.