Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Büyük bir banka soygunundan sonra dedektif memurlarda soyguncuyu tarif etmelerini ister. Dört memurun tarifi şu şekildedir.

Veznedar: Soyguncu kısa boylu, ceketli, şapkalı ve gözlerinin rengi siyah.

Sekreter: Orta boylu, başında şapkası ve üzerinde yağmurluğu bulunmakta, gözlerinin rengi ise yeşildir

Müdür: Ela gözlü, uzun boylu, şapkasız, sırtında ceketi vardır.

Kapıcı: Uzun boylu, mavi gözlü, ceketi ve şapkası vardır.

Bu dört şahsın saymış olduğu dört özellikten yalnız bir tanesi doğru, üç tanesi yanlıştır. her doğru vasfı yalnız bir kişi bilmiştir. Bu tariflere göre suçlunun geçek tarifini siz nasıl yapardınız.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yuh be bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum daha önce sormuşmuydum yoksa bu soruyu :o) tbrkler

Gönderi tarihi:

DAHA ÖNCE BU SORUYLA KARŞILAŞMADIM.TABLO YAPINCA KOLAYCA ÇIKTI.

BEN DE ACABA BAŞKA BİR ESPİRİSİ Mİ VAR , YOKSA BU KADAR KOLAY SORU SORMAZ DİYORDUM SENİN İÇİN.....

• 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Manga Kardeşim beLki Çok geÇ oLdu Ama Senin Sorunun Cevabını AçıkLamaLı vereyim Dedim

Müdürün dediği gibi adam şapkasızdı. Demek ki müdürün diğer söyledikleri yanlış.

Kapıcı ceket ve şapkada yanıldı. O halde soyguncunun gözleri mavi, ayrıca soyguncunun ceketi olmadığına göre yağmurluğu vardır.

Sekreterin söylediği yağmurluk doğru diğerleri yanlıştır.

Veznedara göre, soyguncunun boyu kısa

Bu bilgiler ışığında soyguncunun gerçek tanımını şu şekilde yapabiliriz.

Mavi gözlü, kısa boylu, yağmurluklu ve şapkasız.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.