Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sexi kadını anladık, biliyoz da sexi erkek nasıl bişi oluyo ?

Gönderi tarihi:

geçen gün eşimle konuştuk aynı konuyu ,tutturdu hangi erkekleri sexi buluyorsun diye..valla ben hiç bir erkeği sexi bulmadım,böyle bir tanımı erkekte komik buluyorum..hani etkileyici,karizmatik felan olurda,ne biliyim,sexi bulmak için insanın aklının sexe çalışması lazım gibi geliyor bana ,kadınlar duruma duygusal yaklaştıklarından böyle tespitlerinin pek olmadığını düşünüyorum...

Gönderi tarihi:

Hayır yani tamam karizmatik erkek var yakışıklı erkek var çekici erkek var hatta güzel erkek bile var da sexi erkek tabirini kullanırken bayanlar neye göre bunu değerlendiriyorlar ki ?

Hani sokakta yırtmaçla dolaşsak ve ya göğüs dekolteli elbiselerimizle gıllı göğüslerimizi sergilesek sexü mü oluruk ki acaba ?

Gönderi tarihi:

evet mystic river sana katılıyorum.bende hiç bu terimi kullanmadım.ha çekici erkek terimini kullanırım o ayrı :) bizi erkeklerden ayıran en belirgin hat da budur aslında.biz duygularımız ön planda ilgileniriz karşı cinsle yada beğeniriz.aptal ama sarışın bir erkek bize cazip gelmez.bi de george clooney varsa bu dünyada ben başka kime dirim çekici erkek diye :blushing:

Gönderi tarihi:

Hani laf aramızda ben de Tom cruise- Mel gibson - Bradd pit ve Antonio banderası çok beğenirim.. Zaten Antonio benim ispanyol şubem sayılır :D

A bu arada sayın hemcinslerim boşverelim erkeğin sexisini de bayanlardan en sexiler kimler ?

Gönderi tarihi:

nie yemio canim Armanim... ^_^

bana göre en seksi hatun Angelina Jolie, kadin kadin diil afet..

erkeklerden ise, düz erkekler bana cazip gelmio, mesela Tom Cruise, Brad Pitt vs yakisiklilar Allah icin ama bana cekici gelmiolar...

Ben Jean Reno, Nicolas Cage, Sean Penn, heee birde Koray Candemir derim...

su an aklima gelenler bunlar :)

ama her zaman icin kendine öz güveni olan erkek bana cazip ve cekici gelmistir... :blushing:

Gönderi tarihi:

Bak yazıyom haa sonra bişi demek yok ona göre :D

Oldum olası Malin Bergreene ( ace of bace solisti ) her yönden hayranım

Angelina jolie yi ise ilk kez meat loaf ın klibinde görmüştüm ve henüz o zamanlar hiç tanınmayan biriydi ama ben kopmuştum..

Liv Tylerden daha sexi bakan kimse olduğunu sanmıyorum

Ve Türkiyeden de Zuhal Olcay derim başka bişi demem...

Tabi tüm bu isimler Bitanemin eline su dökemezler :wub:

Gönderi tarihi:

Canim Askim dökerler tabe, ama sen nerde bulcan onlari :P

Sen zaten rakipsisiz ve essizsin Askim, dolaysiyle yaris disisin :)

Gönderi tarihi:

ARMAANNNNN bu zokayı nasıl yuttun dostum :lol:

???!!! :mellow: Nasıl yani Tanrı aşkına Marcus korkutma beni ben bi hatamı yaptım şimdi ? :online2long:

Gönderi tarihi:

Yok yok korkma..alaturkanın yazısını görmedim.Olsun arkadaşım ihtiyatı elden bırakmamakta fayda var ;)

Ya o değilde sexi erkek mexi erkek derken benim adım naylona çıkacak ona yanacam şimdi iyisi mi bu topici kapatalımm... Evet hanımlar beyler yavaş yavaş salonu boşaltalım kapatıyoruzz..

:P

Gönderi tarihi:

ihtiyat ne demek, cabuk biri bana bunu söylesin....

birde unutmadan Salma Hayek diorum...

bu iki hatundan seksisini tanimam valla...

heee birde TR de Sebnem Dönmez..

Senin adin naylona mi cikar :D

Gönderi tarihi:

ihtiyat ne demek, cabuk biri bana bunu söylesin....

birde unutmadan Salma Hayek diorum...

bu iki hatundan seksisini tanimam valla...

heee birde TR de Sebnem Dönmez..

Senin adin naylona mi cikar :D

İhtiyat demek bebeğim.. Yani dikkatli olmak itina göstermek anlamıdadır...

Yok aşkım sende pekala biliyorsun ki naylon değilim ;)

Gönderi tarihi:

Markus kadınlar ne zaman doğruyu söyleyecek derken haklıydı..

Şimdi brad pit ..ne zaman çok beğenilmeye başladı..

TROY dan sonra herkesin dilinde olmaya başladı..

nedeni neydi acaba..

Film için uzman bir hocada 9 ay çalışıp iyi bir vucuda sahip oldu..

İkincisi tanınmış oldukça güzel bilinen iki kadın hayatına girdi..

yani kadınlar bi halt var bu adamda demeye başladılar..

Diğer nedenleri geçelim..

ünlü olmak yada paralı olmak.. çok sexi yapıyor adamı..

hayal ettirin bayana..

Birçok magazinsel adamı düşünün..kadınlar onlar için çığlık atıyorya..

çok sexsilerya..

ev badana yapılacak ve boyacı çağrıldı..

gelen kişi o çığlıklar atılan kişi..

o an sıfıra düşüyor adam..

örnekmi..

hülyanın kocası kaya çilingiroğlu..

ben çok az o kadar çirkin adam gördüm..

iyi kötü çirkin filmindeki çirkin adam bile ona göre yakışıklıydı..ama kadınlara sor ..

Teknede çalışan rizeli bir balıkçı olarak düşünün...

Gönderi tarihi:

Olay cözülmüstür arkadaslar, seksi erkek nedir, kimdir, bilmemde anlamada zatende, seksi kadinlar östrojenleri fazla olan kadinlarmis mis ;)

St. Andrews Üniversitesinde, Miriam Law Smith in denetimi altinda yapilan test sonuclarina göre böyle bir sonuc elde edilmis... onlarin yalancisiym valla.

56 kadin portre resmlerini erkeklerin begenisini sunmuslar, ve en cok oy alan kadinlar en fazla östrojen salgilayan kadinlarmis...

Valla ne diim kizlar, östrojeniniz bol olsun :P

Gönderi tarihi:

o bakışlar varya o bakışlar içinde kaç tane seksi tilki dolaşıyor hiç anlayamazsınız. bence bi kadın size bakışları ile herşeyi anlatabilir fotoğrafçıya gidip özel fotoğraf çektirmesine hiç gerek yok. :) hı hı hı

all love can be dinlerken arkanızdan yaklaşıp sizi kendisine çevirip bir bakış atması herşey için yeterli..kadınsız bir dünya düşünemiyorum allahın verdiği en güzel nimet:)

Gönderi tarihi:

o bakışlar varya o bakışlar içinde kaç tane seksi tilki dolaşıyor hiç anlayamazsınız. bence bi kadın size bakışları ile herşeyi anlatabilir fotoğrafçıya gidip özel fotoğraf çektirmesine hiç gerek yok. :) hı hı hı

all love can be dinlerken arkanızdan yaklaşıp sizi kendisine çevirip bir bakış atması herşey için yeterli..kadınsız bir dünya düşünemiyorum allahın verdiği en güzel nimet:)

aferin cucuum sana :)

sen kadinlari anlamaya calisanlardan diil, kadinlari oldugu gibi sevenlerdensin.....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.