Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşlar, Bayramda Bozcaada'ya gitmek istiyorum. Tecrübesi olan, daha önce giden var mıdır? Paylaşırsanız memnun olurum. Deniz
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Arkadaşlar, Bayramda Bozcaada'ya gitmek istiyorum. Tecrübesi olan, daha önce giden var mıdır? Paylaşırsanız memnun olurum. Deniz **************************************************************************** Arkadaşlar, Sizlerden cevap beklerken nette Bozcaada ile ilgili araştırma yaptım. Süper bir bilgi deposu ile karşılaştım, dili de hoş, hem güldüm hem de gitmiş gibi oldum: www.bozcaada.info Tavsiye ederim. Bu arada gitmiş olanlarınızdan da bilgi bekliyorum. Teşekkürler Deniz
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl evet bir tecrübem var... 4 kişi tarafından kovalanıp bir daha adaya ayak basmamam istendi. ilk ve son gidişimdi. üzüm için geç kaldınız....kalacak yer ise Aral tatil çiftliğine gidin ( akrabalara kıyak yapim dedim )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.