Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bahçelievler

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tarih,9 ekim 1978 saat 22:00

İçeri çok saygıdeğer 4 tane elleri silahlı ağır abi girer(!)odalar dolaşılır ama bir şey bulunamaz.Haluk Kırcı adlı delikanlı ağır abimiz evde 5 kişi olan(serdar alten,hürcan gürses,efraim ezgin,osman nuri uzunlar,latif can)gençlere dönüp:''ulan siz nasıl devrimcisiniz,böyle devrimcilik mi olur,bi silah bile yok''der(ee normaldir sonuçta geldikleri yerde düşünceli insan kavramı yoktu,hiç te bilmediler,bilmeyecekler de)telaşlanmışlardı,çünkü bu kadar kalabalık olacaklarını tahmin etmiyorlardı ağır abilerimiz.hemen arabada bekleyen reis'e(aman allahım)haber verirler.reis(abdullah çatlı) hemen olaya el koyar ve beni bekleyn geliyorum der.reis gittiği yerden döner,türevlerine bir şişe eter ve pamuk verir.yerde yatan 5 gence sırasıyla etere batırılmış pamuğu bastırırlar.tam bu sırada kapı çalınır,kapıyı açarlar,gelenler iki tip öğrencisi salih gevence ve faruk ferzan dır.ne yapacaklarını bilmezler.kürşat ve haluk abimiz reis'ten gelen emir üzerine bu iki genci arabaya getirirler...ve istanbul-eskişehir yolunda gençleri indirip ikisininde kafasına 3 er kurşun sıkarlar!!geri kalanları evde halledin der yüce reis!haluk abimiz türevlerine ben iple boğabilirim der!mutfaktan bir tel alır ve ilk önce osman'ı telle boğmaya çalışır ama başaramaz.bir havlu alır ve havluyu yüzüne bastırır,,altta can çekişen osman'ın ölümü çok uzun sürer.yüce delikanlı haluk abi böyle olmiyacak ben kafalarına sıkıp çıkacam der...gençleri kurşuna dizer,sadece serdar alten ağır yaralı kurtulur,,ifadesini verir ve 1 hafta sonra henüz hayatının bağrında yaşama veda eder.son sözü''biz ilerici gençlerdik,bizi faşistler vurdu''!!ağır abilerimiz sizler olmasanız bu ülke nasıl geriye gider,nasıl yobazlaşır,nasıl kendi yazarını hapise atar,nasıl sürgüne gönderir,nasıl insanların düşünmesini engeller iyi ki varsınız(!)

itüsozluk'ten alıntıdır.

Gönderi tarihi:
ağır abilerimiz sizler olmasanız bu ülke nasıl geriye gider,nasıl yobazlaşır,nasıl kendi yazarını hapise atar,nasıl sürgüne gönderir,nasıl insanların düşünmesini engeller iyi ki varsınız(!)

Bu düzenle bu ülkede ağır abiler bitmez zaten biri gider yerine başkası gelir..

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ideolojiler galabalıstler tarafından oratya atılan yalanlardır.ınsaların yonetılmesı ıcın oratada bır ıdeolojıye neden ıhtıyaç duyulsun kı.globalıstler topraklarlar ılgılenmıyorlar.insanlrı fethetmek ıcın ulkelerı fethetmek gerekmez.1980'e kadar suzren ateşli ideolojık kavgalara ınanmıyorum.tek ıdeolojı vardır.buyuk güçlü ve mureffeh turkıye.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ağır abileri kahraman ilan edenler, yaptıkları katliamlar önlerine geldiğinde okumakla yetinip, cevap gereği duymuyorlar. Neden yorumlarıyla ağır abilerini korumazlarki? Demekki onlarda inandılar,kahraman değil katil olduklarına.

Saygılar.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

eski konuları açmadan duramıyorsunuz demi onlar geçmişte kalan we Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık geçmiş zamanıdır.peki bende bişi anlatayım o zaman.

DURSUN ÖNKUZU

Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen okulunda tahsil görürken işgal altındaki okulda koministler tarafından rehin alınıp ciğerlerine 3 gün boyunca bisiklet pompasıyla hava basılan we çeşitli ağır işkenceler gördükten sonra 23 kasım 1970 günü,okulun üçüncü katından aşağı atılarak şehit edildi

iyi ki warsınız yoksa bu ülke nasıl bölünür değil mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Tarih,9 ekim 1978 saat 22:00

İçeri çok saygıdeğer 4 tane elleri silahlı ağır abi girer(!)odalar dolaşılır ama bir şey bulunamaz.Haluk Kırcı adlı delikanlı ağır abimiz evde 5 kişi olan(serdar alten,hürcan gürses,efraim ezgin,osman nuri uzunlar,latif can)gençlere dönüp:''ulan siz nasıl devrimcisiniz,böyle devrimcilik mi olur,bi silah bile yok''der(ee normaldir sonuçta geldikleri yerde düşünceli insan kavramı yoktu,hiç te bilmediler,bilmeyecekler de)telaşlanmışlardı,çünkü bu kadar kalabalık olacaklarını tahmin etmiyorlardı ağır abilerimiz.hemen arabada bekleyen reis'e(aman allahım)haber verirler.reis(abdullah çatlı) hemen olaya el koyar ve beni bekleyn geliyorum der.reis gittiği yerden döner,türevlerine bir şişe eter ve pamuk verir.yerde yatan 5 gence sırasıyla etere batırılmış pamuğu bastırırlar.tam bu sırada kapı çalınır,kapıyı açarlar,gelenler iki tip öğrencisi salih gevence ve faruk ferzan dır.ne yapacaklarını bilmezler.kürşat ve haluk abimiz reis'ten gelen emir üzerine bu iki genci arabaya getirirler...ve istanbul-eskişehir yolunda gençleri indirip ikisininde kafasına 3 er kurşun sıkarlar!!geri kalanları evde halledin der yüce reis!haluk abimiz türevlerine ben iple boğabilirim der!mutfaktan bir tel alır ve ilk önce osman'ı telle boğmaya çalışır ama başaramaz.bir havlu alır ve havluyu yüzüne bastırır,,altta can çekişen osman'ın ölümü çok uzun sürer.yüce delikanlı haluk abi böyle olmiyacak ben kafalarına sıkıp çıkacam der...gençleri kurşuna dizer,sadece serdar alten ağır yaralı kurtulur,,ifadesini verir ve 1 hafta sonra henüz hayatının bağrında yaşama veda eder.son sözü''biz ilerici gençlerdik,bizi faşistler vurdu''!!ağır abilerimiz sizler olmasanız bu ülke nasıl geriye gider,nasıl yobazlaşır,nasıl kendi yazarını hapise atar,nasıl sürgüne gönderir,nasıl insanların düşünmesini engeller iyi ki varsınız(!)

itüsozluk'ten alıntıdır.

Yiğitlikmidir savunmamız yedi insanı öldürmek yiğitlikmidir bir gece yarısı gelip hayatın baharındaki gençleri öldürmek beni etkiliyen olaylardan biridir bahçelievler katliamı ve bu katliam diğer katliamlar gibi unuturulmaya çalışılıyor.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
eski konuları açmadan duramıyorsunuz demi onlar geçmişte kalan we Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık geçmiş zamanıdır.peki bende bişi anlatayım o zaman.

DURSUN ÖNKUZU

Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen okulunda tahsil görürken işgal altındaki okulda koministler tarafından rehin alınıp ciğerlerine 3 gün boyunca bisiklet pompasıyla hava basılan we çeşitli ağır işkenceler gördükten sonra 23 kasım 1970 günü,okulun üçüncü katından aşağı atılarak şehit edildi

iyi ki warsınız yoksa bu ülke nasıl bölünür değil mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sizin dediğiniz yıllarda neyazıkki;hergün yüzlerce genç öldürülürdü. Şunu bilmeniz gerekirki, ölenlerin çoğunluğu SOL kesimdendi.

Bana anlatabilirmisiniz? Böyle toplu bir katliam, solcular tarafından yapılmışmıdır? Hayır demenizi bekliyorum.

Birde: Maraş,Sivas,Çorum ve sonrasında tekrer Sivas'ta yapılan katliamlar. Bunları yapanlara insan demek,hayvanlara hakaret olur. Siz ne düşünüyorsunuz bu katliamlar hakkında. Öyle falanca şurada öldürüldü,falanca buradaları bırak,toplu katliamlara gel.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

o zaman da bu gibi olayların çok olduğunu biliyoruz...gerçekten Türkiye nin karanlık çağları...vatanını halkını sevenler birbir öldürülürken kendilerini açığa alıp sadece kendi hayatlarını düşünenler rahat bir yaşam sürdü...ne var ki abdullah çatlı nın bu ülkeye gösterdiği hizmet göz ardı edilmemelidir...siyasetçi düşünce adamı yada bir kahraman değildir fakat bu ülke için en tehlikeli örgütlerden birini bu ülkeye hiçbir bela bulaştırmadan temizlemiştir...o düşünmez sadece vatanını sever ve verilen emri yerine getirir bunun için onu değil ona emir verenleri lanetlememiz daha iyi olur...ve gerçekten o emri verenler yüzünden bu ülke çok geri kalmıştır...

Gönderi tarihi:
o zaman da bu gibi olayların çok olduğunu biliyoruz...gerçekten Türkiye nin karanlık çağları...vatanını halkını sevenler birbir öldürülürken kendilerini açığa alıp sadece kendi hayatlarını düşünenler rahat bir yaşam sürdü...ne var ki abdullah çatlı nın bu ülkeye gösterdiği hizmet göz ardı edilmemelidir...siyasetçi düşünce adamı yada bir kahraman değildir fakat bu ülke için en tehlikeli örgütlerden birini bu ülkeye hiçbir bela bulaştırmadan temizlemiştir...o düşünmez sadece vatanını sever ve verilen emri yerine getirir bunun için onu değil ona emir verenleri lanetlememiz daha iyi olur...ve gerçekten o emri verenler yüzünden bu ülke çok geri kalmıştır...

Çatlı'nın bu ülkeye ne yararı olduğu,konu başlığında anlatılmış. Birdaha okursanız anlayacağınızdan eminim.Beyez kadın ve uyuşturucu ticareti. Başka? Birde Asala meselesi...! Kimki bu Asalayı yok edecek? O işi MİT yapmıştır,Çatlı'ya maledilmiştir.

Bu Çatlı'nın ne gibi bir görevi varki, verilen emirleri yerine getiriyor? Emir veren kimlerdi?

Gönderi tarihi:

sevgili seyrekler bu kadar saldırıcı konuşmanıza gerek yok...bilinenler bilinmeyenler herşey konuşuluyor bu formda...herkezi yargılayalım herkezi tartışalım fakat herkezin hakkını da verelim... ben abdullah çatlının çok yüce bir zat olduğunu yada sütten çıkmış ak kaşık olduğunu savun muyorum...bunu yapmamda...fakat ne yapmışsa onuda söylemek lazım... *********

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.