Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşlar ben 2004 yılında 4 yıllık açıkögretime yazıldım ilk senemde kaldım bu senede kaldım. 1987 dogumluyum ve bu senede askerlik yolu gözüküyor gibi.ben askerligi nasıl uzatabilirim tecil etme gibi bir şansım varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Arkadaşlar şöle bişi duydum doğrumudur acaba kaydını sildirirsen 2 yıl tecil ettirebiliyormuşsunuz bu doğrumu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl 2 yıl üst üste kaldığın zaman askerlik şbsi seni askere çağırır diye biliyorum bende 4 sene lik açık öğretim mezunuyum keşke hiç kalmasaydın çalışınca oluyor banada geçemezsin kalırsın hem çalışma hayatı hem okul yapamazsın dediler ama ben onları dinlemedim eğer bu sene almazlarsa sınıfını geçmeni tavsiye ederim hem bir okul bitirmiş olursun hemde askerliğini kısa veya asteğmen olarak yapma şansın olur insan isterse herşeyi başarır kaydını sildirirsen 2 yıl tecil hakkın varmı bilmiyorum bence sildirme hata yaparsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.