Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Kim üzebilir seni senden başka? Gidene kal demeyeceksin... Gidene kal demek zavallilara, Kalana git demek terbiyesizlere, Donmeyene don demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakisir. Kimseye hak ettiginden fazla deger verme, yoksa degersiz olan hep sen olursun... Düşün.... Kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmezsen? Herşey sende başlar, sende biter... Yeter ki yürekli ol, Tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini... Hep hatırla: " Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ...." ümitsizseniz ,Ümit SİZSİNZ.... Yüreğimdeki mavi için... Umutlarımı aramaya geldim, hayallerimi, yüreğimi aramaya geldim... Nasıl yürüdüm ne zaman geldim ben bu yalnızlığa...? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Kalbimin derin yelkenlerinde Bir çıkış arıyor ellerim Kopart prangalarını diyor koş sevgiye aşka Bir uçurtma misali göklerde dolanıp Dağlara tırmanman gerek sevdalar adına Yelkenini açmış hızla yol alıyor günler Benimse dalgalı deniz yüreğim Gözlerimde kızıl gün batımları Bir kuşun kanadında tüm hüzünler Dağılmalı bu karanlık dağılmalı Okyanus kadar derin ruhumda Kendi ışığıyla yakamoz olup Uyanmalı zamanın kollarında Gülgüzeli renklerine bürünüyor Rüzgara gizlenmiş kederler Diriliyor kucak açıyor gündüze Kullanmadığı günlere bir mum yakıyor Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 senin eserin... işte yine gece oluyor ve karanlık hakimiyetini koyuyor bas kaldırıcasına gündüze ve acık secik her seye gizliyor kanadının arasın da olan biteni taki günesle savasında yenik düsene kadar neden hiç bir gece tasıyamaz umudu yarınlara ve neden acılar geceyi bekler sanki kim bilir kimler bir yerler de hayal kuruyor gecenin bir vaktin de ve kimler de yıkılan umutlarına ağlıyor ben gece ye inat yokluguna inat bir seni umut ettim belki de hiç bir gece getiremedi seni bana ama ben de hiç bir geceden umut kesmis değilim çünkü seni karanlık bir gecede ugurladım bensizliğe sen bensiz nasılsın bilmem ama ben sensiz bir hiçim sen gittikten sonra belki de ağlayamadım hıçkıra hıçkıra ama inan yuregim de öle fırtınalar koptuki en az giderken götürdüğün kadar sey götürdü benden şimdi sadece bir enkaz var bıraktıgın yerde senin eserin ister guru duy istersen gel onar çünkü geride kalan enkaz senin eserin... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Demek "Ayrılıklar" Böyle Oluyormuş...! "Ey ayrılık; sen nasıl bişeysin ki bütün aşklara hakimsin, aklım almıyor. Acaba bikere olsun aşkta kazanabilmek için Sana mı Aşık olmak gerek?.." Demek ki böyle başlıyormuş ayrılıklar! Garip bir sıkıntı çörekleniyormuş içine.. Nefesin daralıyormuş.. Ağlamak geliyormuş içinden.. Bir yanın < Hadi ağla > derken.. Diğer yanın < Sakın ! > diyormuş kızarcasına.. Bir sigara yakılıyormuş pencere önünde.. Gecenin siyahına bakılıyormuş.. Yüreğinin daha siyah olduğu fark ediliyormuş sonra.. Ellerin titriyormuş sigaranın külünü pencere parmaklıklarından dışarıya savururken.. Sözde duman gözüne kaçıyormuş da bir-iki damla yaş süzülüyormuş.. Kendine yalan söylemeleri başlıyormuş insanın o an.. Ama itiraf edemiyormuş.. Sonra bitiyormuş sigara.. Pencereden aşağı bırakılıyor ve karanlıkta gözden kayboluşu seyrediliyormuş.. Ayakların direniyormuş, titreyerek de olsa.. Ağır adımlarla mutfağa kadar taşıyormuş bedenini.. Bir bardak demli çayın yanında, bir sigara daha yakılıyormuş.. El ele çekilen resimler alınıyormuş, şiirler ve hediyeler.. Hepsi mutfak masasının üzerinde duran eski radyonun yanına bırakılıyormuş.. Az sonra olacaklardan ürkerek Ağır ağır oturuluyormuş sandalyeye.. Önce sigaralar yakılıyormuş, sonra yadigar radyo açılıyormuş.. Ağlamak isteniyormuş ama ağlanamıyormuş.. Her melodi bir sancı.. Her nota bir hançer misali saplanıyormuş.. Kanaması durdurulamayan yüreklere.. <Gayet güzel yaşarım> deniyormuş önce.. Acınası bir gülümseme ile… Aptalca gülümsemeler devam ederken yüzünde..ŞAH-MAT! Evet, Kaybettim diyormuş yüreğin.. İsyanın en tepelere ulaşıyormuş… Nedeeeeeeeeeenn! diye haykırıyormuş insan.. Semada yankılanıyormuş sesin, melekler ağlıyormuş,şehir susuyormuş.. Uzaklardan dalga sesleri geliyormuş.. Kıyılar ağlıyor, tane tane kum parçacıklarını denize akıtıyormuş gözyaşları yerine.. Sular sürüklüyormuş her şeyi.. Tüm değerler kayboluyormuş, insanlar ölüyormuş nazarında… Bulutlar ağlıyormuş, her damla binlerce ton ağırlığında düşüyormuş yüreğine.. Su hızlanıp boğazına yükseliyormuş, boyunu aşıyormuş sonra.. Sahilden eser kalmıyormuş,son bir nefes kalmıyormuş… Koskoca dünya yok oluyormuş.. Ardından ölünüyormuş YAR! Demek ayrılıklar böyle oluyormuş…! Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Demek "Ayrılıklar" Böyle Oluyormuş...! Ağlamak isteniyormuş ama ağlanamıyormuş.. Her melodi bir sancı.. Her nota bir hançer misali saplanıyormuş.. Kanaması durdurulamayan yüreklere.. <Gayet güzel yaşarım> deniyormuş önce.. Acınası bir gülümseme ile… Aptalca gülümsemeler devam ederken yüzünde..ŞAH-MAT! Evet, Kaybettim diyormuş yüreğin.. İsyanın en tepelere ulaşıyormuş… Nedeeeeeeeeeenn! diye haykırıyormuş insan.. Semada yankılanıyormuş sesin, melekler ağlıyormuş,şehir susuyormuş.. Uzaklardan dalga sesleri geliyormuş.. Kıyılar ağlıyor, tane tane kum parçacıklarını denize akıtıyormuş gözyaşları yerine.. Sular sürüklüyormuş her şeyi.. Tüm değerler kayboluyormuş, insanlar ölüyormuş nazarında… Bulutlar ağlıyormuş, her damla binlerce ton ağırlığında düşüyormuş yüreğine.. Su hızlanıp boğazına yükseliyormuş, boyunu aşıyormuş sonra.. Sahilden eser kalmıyormuş,son bir nefes kalmıyormuş… İMZAN YAKIYOR BURCU.... ŞU RESİMDEKİLER SİZ OLSAYDINIZ KEŞKE.. Alıntı
Φ b.caycuma Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Ben sevgiye aska inanmiyorum her sey sacma bence sevmek yada asik olmak bence bunlar iki insan arasinda olan dogal iliskiler hayvalar alemini seyrederseniz bir kusun digerine kuru gibi sonra neyle sonuclaniyor sex ob itince hadi kur da bitiyor her sey sonra olan disi kusa oluyor yavruluyor onlari beslemek icin herseyini feda ediyor yani istek buda disiden kaynaklaniyor istekleri bitmez bilmeyen disiden erkek her zaman suclu cünkü doga onu masumiyetinde hep yanliz birakiyor kadin ise her zaman hakli cünkü doga onun icin var bir kadin her yerinden zevk alr ama erkek sadece bir yerinden Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Ben sevgiye aska inanmiyorum her sey sacma bence sevmek yada asik olmak bence bunlar iki insan arasinda olan dogal iliskiler hayvalar alemini seyrederseniz bir kusun digerine kuru gibi sonra neyle sonuclaniyor sex ob itince hadi kur da bitiyor her seysonra olan disi kusa oluyor yavruluyor onlari beslemek icin herseyini feda ediyor yani istek buda disiden kaynaklaniyor istekleri bitmez bilmeyen disiden erkek her zaman suclu cünkü doga onu masumiyetinde hep yanliz birakiyor kadin ise her zaman hakli cünkü doga onun icin var bir kadin her yerinden zevk alr ama erkek sadece bir yerinden ne alaka arkadaşım zevk almak deyimi demekki senin kafanda o şekilde algılanıyor unutma bir arkadaşla sohbet etmek bile insana zevk veririr... yaşam o senin dediğin sex ten ibaret değil.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.