Φ estetikguru Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Göğüs estetik büyütme ameliyatı, silikon meme protezleri ile yapılmaktadır. Göğüsler, kadınlığı simgeleyen en önemli fonksiyonel ve ESTETİK organlardan birisidir. Her kadın, estetik olarak güzel görünümlü göğüslere sahip olmak ister. Ancak göğüslerin tek ya da çift taraflı gelişme geriliği ya da doğumdan sonra kilo verme sonucu, göğüsler küçülebilir estetik görünümü bozulabilir ya da biraz sarkabilir. Bu gibi durumlarda memeyi, büyültmeye ve dolgunlaştırmaya yönelik yapılan girişimler ile daha dolgun, daha iri, estetik olarak daha güzel görünümlü meme oluşturmak mümkündür. Bu büyütme en kolay silikon meme protezleri ile yapılabilir. Meme büyütme ameliyatı ayrıca eğer gerekiyorsa meme dikleştirme ile birlikte yapılabilir. Alıntı
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 göğüs büyütme haplarıda kullanılabilir bıçak altına yatmak istemeyen bayanlara önerimdir Alıntı
Φ SideSwipe Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2009 Kadını niye sex sembolü olarak görüyoruz? Kadının göğsünü büyütmek neden sorun edilir? Kadınlar hem sex sembolü olarak görülmeye karşı çıkıyor, hemde sex sembolü olmak için ellerinden geleni yapıyor. Alıntı
Φ lolita Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2010 bence neden büyük göğüs sex sembolü olarak görünüyo Alıntı
Φ benanlamadimki Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2014 merhaba, bende göğüs büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum. Bu konuyla ilgili Tayfun Türkaslan ile görüştüm. içimi rahatlattı ancak yinede kilolu olduğum için çekincelerim var. Daha önce bu ameliyatı geçirmiş bana fikir verebilecek birisi var mı acaba? Alıntı
Φ eyluldogan Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Benim de göğüslerim küçük, doğal yollardan çok şey denedim, masajlar yağlar olmuyo malesef, Tayfun Türkaslan'a nasıl ulaşabilirim. Mail yoluyla konuşsam hemen dönüş yapar mı ki? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.