Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl anları anlarını tutmaz 5 dakka önce güldükleri şeylere ağlarlar ama olsun onlar birtanedirler işte bu azına sağlık bozkurtmusti arkadaşım yukardaki ikiniz çok bilmişler bayanlar kadar taş düşsün kafanıza belki aklınız başınıza gelirde bayanların yaptıklarında haklı olduklarını anlarsınız
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Yazar işte bu azına sağlık bozkurtmusti arkadaşım yukardaki ikiniz çok bilmişler bayanlar kadar taş düşsün kafanıza belki aklınız başınıza gelirde bayanların yaptıklarında haklı olduklarını anlarsınız kim kıs o çok bilmişler
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl alakası bile yok bayanlar çiçektir be şöyle işte yola geliyonuz aferim
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına Belki cin çıkar" deyip ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. cin demişki; - "Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten bunalmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmuş ve bir sure düşünmüş ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demiş. Cin gülmüş ve - "Bu imkansız. Bu isin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün" demiş. Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, - "Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermiş: - "Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?" Başka söze hacet varmı elektro
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar şöyle işte yola geliyonuz aferim huyumuz kurusun işte alışkanlık hiç doğru yoldan ilerlemeyizki
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Konumuz erkeklerin eşlerinden veya sevgililerinden şikayetleri ben bi tane yazarak başlıyorum *Maç seyrederken inadına zırt pırt televizyonun önünden geçmesi hadi arkadaşlar sizin şikayetlerinizide bekliyorum En kötüsü bir hafta surat asmaları,
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar En kötüsü bir hafta surat asmaları, ***ın dursunlar takmayacaksın arkadaşım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.