Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Konumuz erkeklerin eşlerinden veya sevgililerinden şikayetleri ben bi tane yazarak başlıyorum *Maç seyrederken inadına zırt pırt televizyonun önünden geçmesi hadi arkadaşlar sizin şikayetlerinizide bekliyorum
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl ok bana uyar siyax beşiktaşlı arkadaşım her konuyu kadınlar uzatmak isteyip erkeklerin başını ağrıtırlar
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kadınlar hep çiçek almak isterler ama çiçekle yetinmezler üstüne pırlanta yüzükte isterler
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Kendine ayıracak zamanın senin yoktur onlar için Devamlı onları mutlu etmek birinci görevin olmalıdır
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl eet.(bu arada senle ben doldurcas bu gidişle burayı ) daima onlar için dayak yemen gerekirki gözümüsde değerlerini olduğunu anlasınlar die.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar evet elektro öyle gözüküyo Kilo aldıklarını kabullenmek istemezler elbise onlara olmasa bile o elbisenin içine girmek için sana çektirdikleri eziyetin daha fazlasını çekerler
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sonra kuafor ,makyaj ve alışverişlerine para hiç bi zaman yetmez.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar onlara devamlı yalan söylemek zorundasın tabi çok ciddi konulardan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın *hayatım saçların çok güzel olmuş *aşkım sen kilomu verdin *bugün inanılmaz güzelsin vs....................................................................................
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sonra ha bi de arada bi evin eşyalarının yerlerini deiştirir. aradığın hiç bişeyi bulamayasın diye.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar onlar bütün pembe ve bilimum renkteki dizileri seyrederler her akşam ama bizim haftada bir maç izlememize tahammül edemezler
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl haklısın küçükken tüm pembe dizileri bilirdim. (annem saolsun) bi de çabuk kuserler.gonlunu almak bi maaşına patlayabilir.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına Belki cin çıkar" deyip ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. cin demişki; - "Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten bunalmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmuş ve bir sure düşünmüş ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demiş. Cin gülmüş ve - "Bu imkansız. Bu isin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün" demiş. Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, - "Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermiş: - "Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?" Başka söze hacet varmı elektro
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. Dalgasına Belki cin çıkar" deyip ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. cin demişki; - "Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten bunalmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkin var!" Adam oturmuş ve bir sure düşünmüş ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demiş. Cin gülmüş ve - "Bu imkansız. Bu isin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün. Hayır, başka bir dilek düşün" demiş. Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, - "Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum... Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum..." Cin cevap vermiş: - "Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?" Başka söze hacet varmı elektro haklısın başka soze gerek yok
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar o yüzden hemde kendi sağlığımız açısından uzatmayalım bence
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl napcan sevgilin yanında olunca? bu kadar eziyet çekilir mi ya?
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl sevgilim değil sevdiğim ben bu konuda çok şanslıyım benim sevdiğim bu eziyetlerden hiçbirini vermez
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl dua edin belki bir iki tane daha vardır öylesi sizede denk gelir
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl anları anlarını tutmaz 5 dakka önce güldükleri şeylere ağlarlar ama olsun onlar birtanedirler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.