Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl evet aliye dizisine zamanında başladım, önceden güzeldi ama şimdi artık lastik gibi uzadıkça uzadı.. bir adım ileri iki adım geri.. artık çok sıktı bitsin.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar veeeee benim en sevdiğim dizi; bir hafta seyretmezseniz öbür hafta diziyi tanıyamazsınız, kanal D farkı 'hırsız polis'
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl geçmiş olsun.. sağol.... her sezon böyle bir panik olur bende nedense....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sağol.... her sezon böyle bir panik olur bende nedense.... devamında atak olmada..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl ben yalancı yarimi severim. bu sene fazla izleyeceğimi samıyorum.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl devamında atak olmada.. geçen sezon hiçbir "vadi"ye gitmeyeceğim diye söz verdim.Kurt murt kapar aman Allah korusun. bu sezona canlı çıktığıma dua ediyorum o diziyi izleyen kişilerin gazabından zor kurt-uldum.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl MARTİ bunlarda senin için. aaaa bohem beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin yaaa çok tşk ederim
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl Yazar aaaa bohem beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin yaaa çok tşk ederim rica ederim marti anlamıştım bu kızı beğendiğini
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar martı umarım o birisi simasıyla belleğinde değil.. varlığıyla hep yanında olur.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bohem sana iftardan sonra cvp vericem oruç başıma vurdu aman dikkat birden çok yeme sindire sindire
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.