Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 hep derler ya senin sevdiğinle değil seni sevenle birlikte ol daha mutlu olursun diye yani büyükler laf olsun diye hep öle derdi ne kadar doğruki aslında kıymete binerdik bi yerde amaaaa ya bi yerde mantık evliliği gibi bişi bu aslında... Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 sevilmeyi tercih ederim çünkü o zaman daha çok kıymetimiz biliniyor.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bence de mantık evliliği gibi bişey oluyor.. Ne sevmek ne de sevilmek.. Herzaman karşılıklı sevgiden yanayım.. Sevilsem karşımdaki kıymetimi bilir ama sonuçta ben sevmiyorum o benim kıymetimi bilse ne olur bilmese ne olur.. Benim onu sevmemi sağlayamaz.. Ben böyle de mutlu olamam.. Birde platonik aşk var.. O bile beni daha çok mutlu eder.. Ama en güzeli tabikide karşılıklı sevmek..sevmek ve sevdiğin tarafından sevilmek.. Bu benim görüşlerim katılana da katılmayana da saygım var.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 İnsan sevilerek değil, severek yaşar. Herkes sevmek istiyor. Seçersin birini uzaktan da seversin. Hoş sevmekte o kadar kolay olmuyor ama neyse... bie süre sonra farkediyorsun ki bu sana yetmiyor.Bu sefer o da seni sevsin istiyorsun. Ve esas soruna geliyorsun... İnsanın temel ihtiyacı sevilmek. Ya da kabul görmek. Seni o hâlinle, o şekilde birisi sevsin ve kâbul etsin istiyorsun. Bunun için çabalıyorsun.İşte bu nedenle Annen, Baban veya çocuğun benzersiz oluyor. Çünkü onlar seni her şekilde seviyor. Kızsan da, bağırsan da... Ne kadar da bencil bir duygu bu sevmek. Tüm dünya seni beğensin, sevsin diye sen de onları seviyor gibi yapıyorsun. İşte bu noktada diyeceğim şey şu ki; Seviyor gibi yamaktan bahsetmiyorum, gerçekten sevmek önemli... Sevilmek güzel duygu, gurur okşayıca ama Birilerini gerçekten sevebilmek zor ve güzel... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bence ikisi de olmalı. hem sevmek hem sevilmek. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bence de mantık evliliği gibi bişey oluyor..Ne sevmek ne de sevilmek.. Herzaman karşılıklı sevgiden yanayım.. Sevilsem karşımdaki kıymetimi bilir ama sonuçta ben sevmiyorum o benim kıymetimi bilse ne olur bilmese ne olur.. Benim onu sevmemi sağlayamaz.. Ben böyle de mutlu olamam.. Birde platonik aşk var.. O bile beni daha çok mutlu eder.. Ama en güzeli tabikide karşılıklı sevmek..sevmek ve sevdiğin tarafından sevilmek.. Bu benim görüşlerim katılana da katılmayana da saygım var.. elbette olvia kim istemez bunu herkesin hayali ama zaten ben iki seçenekten bahsettim bi senin sevdiğin bide seni seven yoksa kim istemezki sevmek sediği tarafından sevilmek Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bence ikisi de olmalı.hem sevmek hem sevilmek. aaaahhh aah kanayan yaramız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 beni çok seviyor,beni mutlu eder,ben sevmesem de olur...bundan büyük intıhar mı olur..bu kişinin kendi varlığını yok saymasıdır,acıdan kaçmak uğruna Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sevil ve sevme ağlama ağlat yoksa zehir olur bu tatlı hayat Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sevil ve sevme ağlama ağlat yoksa zehir olur bu tatlı hayat sonrada aldat dimi Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben o söylediğime katılıyorum demedimki öyle bir şarkı vardı aklıma geldi yazdım niye bağırıyorsunki Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 aşkta sevgide karşılıklı olmalı, haluk levent' in şarkısı "en güzel aşk zor olanmış" insanlar hep zor olanı yasak olanı isterler(istisnalar kaideyi bozmaz) istedikleri şey olana kadar uğraşır, aldıklarında ise büyü bozulur... buna karşıyım... genelde sevdiğin sana bakmaz seni sevenede sen bakmazsın çünkü heyecen yoktur bişeyler olsun die uğraşmazsın buda yanlış bence her insana şans verilmeli, benim için en önce saygı gelir eğer bir insana saygı duyarsan o insan için fedakarlık yaparsan ve karşındakide bunu görebiliyorsa ve aynı çabayı oda gösteriyorsa bu dünyadaki en büyük mutluluktur ve gerisinde herşey kendiliğinden gelir.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 sadece mutlu bir yaşam için sevilmek ama ihtiras dolu bir aşk için ikiside Alıntı
Φ tarum03 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sevilmeyi tercih ederim her zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.