Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İşte bu sezon size en çok koyacak olanda o olacak.Bu fakir ama gururlu takım zengin şımarık feneri

tarumar edecek. :D

heee bide wildan hoşgelmişsin :clover:

arkadaşlar geçiyordum uğradım, şampiyon RİZE desem kızmassınız ,hiç birşey belli değil olabilir.para fenerde olabilir ama fenerbahçenin saybi rizeli .hemde dere pazarlı ...payiiii payiiii

ehueheueh :D pek hosbuldums @LaRsiE_ ^_^ yok cnm biz tartismiyoruz kardes kardes oturuyoruz :P buarada centilmenligin icin thankss ama whe are the best FENERBAHCE... :lol::lol:

sende ne buluyosun şu fenerde be bikmadınmı hüsranlarla yaşamaktan .neyini tutuyosun anlamıyorum.kaynanaun iyisi ,derin olsun kuyusu ,yedikat yerin dibinden ,görünür munzurisi

Gönderi tarihi:

insanların parayla alacagı anelka ,nobre,alex,başka varmı.....................daha ne alabilirsinizki ,almak kolaysa alınsana süper kupayı ,alınsana uefa kupasını ,alamazsınızki .insan satın almak kolaydır böyle bir hayatta....manevi değer olan neyiniz varya avrupada ..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.