Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 İşte bu sezon size en çok koyacak olanda o olacak.Bu fakir ama gururlu takım zengin şımarık feneri tarumar edecek. heee bide wildan hoşgelmişsin arkadaşlar geçiyordum uğradım, şampiyon RİZE desem kızmassınız ,hiç birşey belli değil olabilir.para fenerde olabilir ama fenerbahçenin saybi rizeli .hemde dere pazarlı ...payiiii payiiii ehueheueh pek hosbuldums @LaRsiE_ yok cnm biz tartismiyoruz kardes kardes oturuyoruz buarada centilmenligin icin thankss ama whe are the best FENERBAHCE... sende ne buluyosun şu fenerde be bikmadınmı hüsranlarla yaşamaktan .neyini tutuyosun anlamıyorum.kaynanaun iyisi ,derin olsun kuyusu ,yedikat yerin dibinden ,görünür munzurisi Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 insanların parayla alacagı anelka ,nobre,alex,başka varmı.....................daha ne alabilirsinizki ,almak kolaysa alınsana süper kupayı ,alınsana uefa kupasını ,alamazsınızki .insan satın almak kolaydır böyle bir hayatta....manevi değer olan neyiniz varya avrupada .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.