Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl 987654321 soru şu.sadece ''+'' işaretini bu rakamların arasında kullanarak 99 sayısını en az kaç ''+'' kullanarak elde ederiz?
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl 987654321 soru şu.sadece ''+'' işaretini bu rakamların arasında kullanarak 99 sayısını en az kaç ''+'' kullanarak elde ederiz? 19+28+37+4+5+6=99 (5 defa + kullanırsak olur)
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ikisi de doğru diyebilirim.ama unutmuşum galiba. sıralamayı bozmamak şartıyla idi. ama iki arkadaşımı da tebrik ederim.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ikisi de doğru diyebilirim.ama unutmuşum galiba. sıralamayı bozmamak şartıyla idi. ama iki arkadaşımı da tebrik ederim. En az diye sormuşsun biri 5 diğeri 6. Nasıl ikiside doğru olabilir. Matematikte bildiğim kadarıyla 5=6(değildir)
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl bence de üstelik sayıların yerlerini değiştirmeden mi değiştirerek mi ona göre yapçam da ?????
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar En az diye sormuşsun biri 5 diğeri 6. Nasıl ikiside doğru olabilir. Matematikte bildiğim kadarıyla 5=6(değildir) benim niyetim sayıların yerlerini değiştirmemek şartıyla idi.o yüzden 6 cevabı doğru. ancak sayıların yerlerini değiştirmemek şartını koymayı unuttuğum için 5 cevabını da doğru kabul ettim.oldumu şimdi...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl benim niyetim sayıların yerlerini değiştirmemek şartıyla idi.o yüzden 6 cevabı doğru. ancak sayıların yerlerini değiştirmemek şartını koymayı unuttuğum için 5 cevabını da doğru kabul ettim.oldumu şimdi... Ben senin neyi unutup neyi unutmadığını bilemem. Ben sadece sorunun yanıtını verdim o kadar. Polemiğe girmeye gerek yok
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ben senin neyi unutup neyi unutmadığını bilemem. Ben sadece sorunun yanıtını verdim o kadar. Polemiğe girmeye gerek yok o zaman soru şöyle.sıralamayı bozmak yok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.