Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl KÖTÜMSER MİYİZ? Büyük gazetelerimizin birinde yönetici semineri veren uzman Türklerin dünyada en kötümser milletlerden biri oldugunu iddia etmis. Pesinden kücük bir test yapmis. Bitisik sözcüklerden olusan asagidaki cümleyi birkac saniyeligine gösterip yöneticilerden okumalarını istemis: "THEGODISNOWHERE" Katilimcilarin hepsi bu cümleyi: "THE GOD IS NO WHERE" diye okumus. Yani "Tanri hicbir yerde degildir" seklinde. Uzman aci aci gülümsemis.."Tam bekledigim gibi" diye mirildanmis Bati ülkelerindeki seminerlerde katilimcilar bu cümleyi söyle okurlarmis: "THE GOD IS NOW HERE" Yani: "Tanri simdi burada"...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl "THE GOD IS NOW HERE" Birce bak ben dogru okudum ŞEvval / hopeful sevgiler
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Yillardan beri geyigi doner durur bunun...Kimse sormaz sadece Ingilizce' de degil butun dillerde kelime ayrimlarinin 'w' harfi gibi soru sozcuklerine ne kdr yogunlastigini. Ha dini konular acisindan bakacak olursam ben "...nowhere." diye okurdum o ayri konu.
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Tanrı hiç bir yerde değildir diyenler neden kötümser oluyor..?? Allaha mekan tain etmemişler.. böyle olamazmı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.